Gijs Staverman boeken - Bekendeartiestboeken.nl

Gijs Staverman boeken

  • Populaire Radio 2 DJ
  • Duur: 2 uur / presentatie in overleg
  • Geluid: exclusief
  • Bezetting: 1 persoon
  • Genre: 90's tot nu / presentatie
  • Voor presentator/dagvoorzitter gelden andere gages!

Gijs Staverman, geboren op 23 maart 1966 te Alkmaar, startte zijn carrière als DJ in 1979 bij de lokale ziekenomroep. Het serieuze werk begon in 1991 toen hij zijn intrede deed bij Veronica FM. Hier presenteerde hij onder andere O wat een nacht, Ook goedemorgen en de Mega Top 50. Al snel werden ook de eerste stappen in televisieland gezet met de presentatie van de Nederlandse Top 40. Na succesvolle tv-programma’s als Veronica goes down under, Streetlive en Boobytrap, maakte hij in 2001 de overstap van Veronica naar Yorin. Hier presenteerde hij o.a. Starmaker, Lovetest, Typisch ’90 en Staverman Ziet Alles. Ook was hij bij Yorin FM op de radio te horen bij Gijs en Wout in de middag en Staverman op Stelten.

Gijs Staverman boeken

In 2002 heeft Gijs Staverman zijn eigen bedrijf underDOGmedia opgestart. Hier bedenkt hij samen met een klein team nieuwe ideeën voor radio, televisie, evenementen en internet. Ook staat Gijs als DJ zowel solo als met DJ Flo in het hele land met een wervelende drive-in show. In augustus 2006 kwam hij bij Q-music terecht. Eerst mocht hij een maand lang de ochtendshow Je dag is goed en Het Foute Uur waarnemen van Jeroen van Inkel tijdens diens vakantie. Sinds oktober 2006 presenteert hij een eigen programma van 10:00-12:00 op de zender.

Boekingen van Gijs Staverman

Buiten zijn Radio & TV werkzaamheden is Gijs en zijn collega DJ Flo ook zeer regelmatig  te vinden op de diverse festivals en clubs in het land met het populaire “90’s en NU". Vanaf nu presenteren ze een nieuw concept met de titel: “Dansen met Gijs ”!  Ze hebben hier maar 1 missie: Het publiek moet dansen en vooral een goed en vrolijk gevoel hebben. “Dansen met Gijs”  gaat van de beste Dance Classics tot aan de laatste hits van nu.  Van Chic tot Showtek en van Armand van Helden tot Armin van Buren!  Laat je verrassen door een optreden van Gijs Staverman en DJ Flo waar je gegarandeerd lekker kan dansen! Gij Staverman is ook beschikbaar als presentator / dagvoorzitter of moderator van uw evenement.

Direct Gijs Staverman huren? Klik hier voor boekingen van Gijs Staverman


Toon meer