Giel Beelen boeken

Festivalgage op aanvraag!
€2.995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2995,-
 • Duur
  1 x 90 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Populaire Radio DJ
 • Genre
  90's tot nu

Wil jij Giel Beelen boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Giel Beelen. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Giel Beelen heeft alles gedaan wat God verboden heeft. En dat allemaal live op de zender.

Biografie Giel Beelen

Maar er is ook een andere kant aan Giel Beelen. Hij kent de hele popgeschiedenis uit zijn hoofd, gaat regelmatig op de kinderboerderij kijken bij de pasgeboren biggetjes en heeft dozijnen verschillende banen gehad in radioland. Zo werkt hij als tiener al als technicus bij Noordzee FM, Classic FM en Radio 10 Gold, produceert hij bij Stenders In De Middag en later, als hij allang en breed 3FM DJ is, helpt hij de 3FM internet redactie regelmatig uit de brand.

Boekingen van Giel Beelen

Giel heeft de radio al vroeg in de gaten. Al vanaf zijn achtste levensjaar wil hij bij de radio en die droom wordt drie jaar later verwezenlijkt als hij bij de lokale radiozender aan de slag mag. Via New Dance Radio belandt Giel in de nacht van Radio 3FM. Daar presenteert hij programma’s als Beelen voor je Bek, de Dopeshow, Nachtegiel, De Feestcommissie en Giel Hier.

Spraakmakende radio

Door Giels voorliefde voor spraakmakende, eerlijke radio verslijt hij heel wat omroepen. In september 2003 neemt Giel afscheid van zijn geliefde nachtzendtijd om ’s avonds Gigagiel en Hard en Giel te presenteren bij de NPS op 3FM. Bij die zender presenteert hij 20 jaar lang verschillende programma’s, waarvan 12 jaar de ochtendshow. Giel heeft meerdere Marconi-awards, een Gouden RadioRing, de Zilveren reismicrofoon en het wereldrecord radiomaken op zijn naam staan. Sinds 9 oktober 2017 presenteert Giel vol trots de Veronica Ochtendshow.

Huidige status

Giel stopt in September 2020 bij Radio Veronica en gaat direct door naar NPO Radio 2 en verzorgt daar eerst van maandag t/m vrijdag de pré-ochtend tussen 04.00 en 06.00 uur. Als snel verhuist hij en gaat hij van maandag t/m vrijdag de late avond van 22.00 uur tot 24.00 uur presenteren. Giel sluit we werkdag op een fijne manier met je af en er zal altijd live muziek zijn in zijn programma.

 

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Giel Beelen kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Giel Beelen wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Giel Beelen wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Giel Beelen online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Giel Beelen kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Giel Beelen boeken

Ben jij benieuwd hoe je Giel Beelen kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Giel Beelen boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Giel Beelen

Giel Beelen inhuren

€2.995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Giel Beelen

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Populaire Radio DJ1 x 90 minutenexclusief geluid en techniek1 persoon90's tot nu€2995,-

Vergelijkbare artiesten

€2.950,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand