Massi boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Rap-act
 • Genre
  Urban / Hip Hop

Wil jij Massi boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Massi. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

“Een hiphop-head in hart en ziel,” zou Massi zichzelf noemen. Toch begint zijn muzikale zoektocht in een andere hoek met bands als Linkin Park, Nirvana en Korn. Dit is op een gewaagde manier in zijn muziek terug te horen. Je krijgt een mix van Hiphop, Funk, Soul en Hardrock en een vijfkoppige band op je bord. Voeg daar autobiografische teksten en rauwe zanglijntjes aan toe en je hebt een act om niet te vergeten.

Massi boeken

In 2015 verscheen zijn eerste EP genaamd ‘Massi’. Dat levert hem in 2016 shows op in 013, Melkweg en op festival WOO HAH!. Datzelfde jaar brengt hij zijn EP ‘Praktisch Volwassen' uit en bereikt hij de finale van De Grote Prijs van Nederland waar hij de publieksprijs mee naar huis neemt.

Boekingen van Massi

In september dit jaar begon Massi aan zijn eerste landelijke tour tijdens Popronde 2017. Van aansteker-momentjes tot mosh pits: elk café, restaurant en elektronicazaak moet eraan geloven. In oktober bracht Massi zijn eerste single en videoclip ‘Ik Lach’ uit. Vandaag heeft hij zijn tweede single en video 'Geen Stress' ft. Okwaro uitgebracht, die je hieronder kunt beluisteren. Begin volgend jaar verschijnt zijn nieuwe EP.

Direct Massi huren? Klik hier voor boekingen van Massi

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Massi kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Massi wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Massi wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Massi online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Massi kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Massi boeken

Ben jij benieuwd hoe je Massi kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Massi boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Massi

Massi boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Massi

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Rap-act1 x 30 minutenexclusief1 persoonUrban / Hip HopOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand