Massi boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Rap-act
 • Genre
  Urban / Hip Hop

“Een hiphop-head in hart en ziel,” zou Massi zichzelf noemen. Toch begint zijn muzikale zoektocht in een andere hoek met bands als Linkin Park, Nirvana en Korn. Dit is op een gewaagde manier in zijn muziek terug te horen. Je krijgt een mix van Hiphop, Funk, Soul en Hardrock en een vijfkoppige band op je bord. Voeg daar autobiografische teksten en rauwe zanglijntjes aan toe en je hebt een act om niet te vergeten.

Massi boeken

In 2015 verscheen zijn eerste EP genaamd ‘Massi’. Dat levert hem in 2016 shows op in 013, Melkweg en op festival WOO HAH!. Datzelfde jaar brengt hij zijn EP ‘Praktisch Volwassen' uit en bereikt hij de finale van De Grote Prijs van Nederland waar hij de publieksprijs mee naar huis neemt.

Boekingen van Massi

In september dit jaar begon Massi aan zijn eerste landelijke tour tijdens Popronde 2017. Van aansteker-momentjes tot mosh pits: elk café, restaurant en elektronicazaak moet eraan geloven. In oktober bracht Massi zijn eerste single en videoclip ‘Ik Lach’ uit. Vandaag heeft hij zijn tweede single en video 'Geen Stress' ft. Okwaro uitgebracht, die je hieronder kunt beluisteren. Begin volgend jaar verschijnt zijn nieuwe EP.

Direct Massi huren? Klik hier voor boekingen van Massi

Massi boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Massi

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Rap-act1 x 30 minutenexclusief1 persoonUrban / Hip HopOp aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag