Frans Bauer boeken

* Tape-act * Duur: 1 x 30 minuten * Geluid: inclusief tot 400 personen * Bezetting: 1 persoon * Genre: Nederlandstalig / Smartlap * Gage besloten feesten < 750 personen, anders: € 15.000,- 

€9.900,-

Deel deze artiest:

Share on email
Share on facebook
Share on whatsapp

Frans Bauer boeken voor uw personeelsfeest of bedrijfsevenement? Een optreden van Frans Bauer boekt u bij BekendeArtiestBoeken.NL. Frans Bauer (Roosendaal, 30 december 1973) is een Nederlandse zanger van het levenslied. Bauer groeide op in een katholiek gezin en bracht zijn jeugd door in een woonwagen. Vanaf jeugdige leeftijd is Bauer vastbesloten om zanger te worden. Zijn grote idolen zijn Julio Iglesias, Elvis Presley en Koos Alberts. Door de laatste wordt hij tijdens optredens soms op het podium gehaald om “Ik verscheurde je foto” mee te zingen.

Frans Bauer boeken

Bauers eigen zangcarrire krijgt vorm in 1987 wanneer hij onder de hoede van producers Riny Schreijenberg en Emile Hartkamp zijn eerste single “Ben je jong” opneemt. Eerste landelijke bekendheid krijgt hij door het televisieprogramma All you need is love (1991), waarin hij – met goedvinden van zijn vriendin Mariska – mag kiezen uit twee vrouwelijke fans (die toevallig allebei Diana heten) om een avondje te gaan stappen.

Frans Bauer huren

Met zijn megahit ‘’Als sterren aan de hemel staan’’ brak Frans Bauer definitief door. Vanaf toen scoorde hij hit na hit en werden al zijn nummers goud of platina. Naast zijn Nederlandstalige en Duitstalige soloalbums heeft Frans Bauer ook verschillende duettenalbums. Zijn eerste duettenalbum met Marianne Weber werd een ongekend succes. Op de releasedatum in 1997 werden van deze CD met o.a de megahit ‘ De regenboog’ maar liefst 302.000 exemplaren verkocht. Ook met Corry Konings heeft Frans een duettenalbum.

Boekingen van Frans Bauer

Na zijn grote succes in Nederland breide Frans zijn bekendheid uit naar Duitstalige landen. In 1996 beleefde Frans zijn grote doorbraak in Duitseland, Oostenrijk en Zwitserland met zijn releasealbum van ‘ Liebesbriefe’ dat mede door Uwe Busse (producer van de Duitse band de ‘’Flippers) werd geproduceerd.

Frans Bauer inhuren

In 1997 werd het album ‘’ Weil Ich Dich Liebe’’ in maar liefst één week tijd met goud bekroond en dit Duitstalige album werd voor het eerst in de Nederlandstalige geschiedenis een nummer 1 positie in de album top 100. Ook nu is Frans Bauer nog steeds razend populair bij het grote publiek. Frans Bauer mag met recht trots zijn op zijn zeer succesvolle carrière. Zou u het leuk vinden als Frans Bauer op uw evenement komt optreden? Een optreden van Frans Bauer boekt u bij BekendeArtiestBoeken.NL

Direct Frans Bauer huren? Klik hier voor boekingen van Frans Bauer

Video afspelen

Frans Bauer boeken

€9.900,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€8.995,-
€5.850,-
€6.000,-