Franky Rizardo boeken

* DJ * Duur: 1 x 90 minuten * Geluid: exclusief * Bezetting: 1 persoon * Genre: Club / House

Op aanvraag

Deel deze artiest:

Share on email
Share on facebook
Share on whatsapp

Franky Rizardo is geen onbekende in de internationale dance-scene. Op zijn negentiende al kwam zijn muziek uit op labels als Fame Recordings en Funktion Recordings (Chicago).

Franky Rizardo boeken

Zijn tracks krijgen de volle support van alle grote spelers in de house, zoals Fedde le Grand en Erick E. De plaat 'Funky Noise' wordt gebruikt in een commercial voor Samsung, stond op nummer 2 in de Belgische dance charts en ook in de rest van de wereld heeft het nummer hoge noteringen behaald. Franky Rizardo is de resident dj van de Arnhemse club Manhattan en draait ieder weekend op talloze feesten, waaronder Sneakerz. Daarnaast is Franky erg druk met het maken van nieuwe platen en het runnen van zijn eigen label Rizardo Records. Met releases op Sneakerz MUZIK, Samsobeats en zijn eigen Rizardo Records in de nabije toekomst gaat dit talent veel van zich laten horen komende zomer.

Boekingen van Franky Rizardo

Op dit moment is de nieuwste track van zijn hand 'Flute Test' al een behoorlijke hype bij dj's als Sidney Samson, Skitzofrenix en Chuckie. De Rizardo sound klinkt al veel in clubs over de hele wereld.

Direct Franky Rizardo huren? Klik hier voor boekingen van Franky Rizardo

Video afspelen

Franky Rizardo boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag