Skitzofrenix boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  DJ
 • Genre
  Dance

Wil jij Skitzofrenix boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Skitzofrenix. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Edin Ibrahimovic aka Skitzofrenix‘ voorkeur voor muziek is altijd gevarieerd geweest. Van House tot EDM en van Hiphop tot Techno. De naam zegt het al; ‘Skitzofrenix’ is een van de weinige dj’s die het ambracht van dj’en zo goed beheerst dat hij moeiteloos genre overschrijdend zijn publiek weet te grijpen om nooit meer los te laten!

Biografie Skitzofrenix

Nadat zijn eerste single ‘Damn it’ een groot succes is geworden, is hij grote namen in de DJ wereld gaan remixen, zoals Sidney Samson, Erick E, Gregor Salto, Laidback Luke en vele anderen.

Boekingen van Skitzofrenix

Na talloze goed ontvangen releases en honderden shows wereldwijd voelde Skitzofrenix zich steeds beter bij de Bass beïnvloede Housemuziek. Hij dook de studio in en kwam met een serie aan kwaliteit releases waaronder de Jacking House plaat “Bounce”. Een stijlverandering heeft zijn tijd nodig, maar vergis je niet: Skitzofrenix is here to stay!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Skitzofrenix kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Skitzofrenix wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Skitzofrenix wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Skitzofrenix online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Skitzofrenix kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Skitzofrenix boeken

Ben jij benieuwd hoe je Skitzofrenix kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Skitzofrenix boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Skitzofrenix

Skitzofrenix inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Skitzofrenix

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ1 x 60 minutenexclusief geluid en techniek1 persoonDanceOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand