Fokke Simons boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  3 personen
 • Soort
  Hip-Hop act
 • Genre
  Nederlandstalige Hip-Hop

Fokke Simons boeken voor jouw event?Fokke Simons ontleent zijn naam aan de straat waar het allemaal begon en de eerste muziek tot stand kwam. De formatie bestaat uit 3 heren, met ieder zijn eigen verhaal. Michael is niet zomaar een succesvol model; in de afgelopen jaren is hij een cruciale speler geweest in Fokke Simons en laat hij tot op de dag van vandaag nog steeds zien dat het einde nog lang niet in zicht is.

Fokke Simons boeken

Julius, ook wel bekend als ASTMABOY of Suilju, is een Amstelveense rapper die ondanks zijn chronische longafwijking podia compleet afbreekt met zijn vette beats, maak je klaar voor inhaler ad libs, autotune & sponzige beats. Als laatste hebben we Daan, oftewel Danji of Day Broke, de onmisbare afterparty-koning die de nacht tot leven brengt. Samen creëren deze drie talenten de nieuwe Fokke Simons.

Urban groep boeken

Met debuutsingle ‘Fancy’ scoorde de modern-day boyband Fokke Simons vanaf minuut 1. Nationale faam was snel vergaard. Het nummer ‘Oh My’ zorgde ervoor dat de groep officieel z’n stempel op de Nederlandse muziek-scene mocht drukken. Het talent van de drie jonge gasten bleef, net als hun gevoel voor humor, dan ook niet onopgemerkt. De groep verwierf binnen korte tijd een fanatieke fan base en zangeres Maan besloot om Fokke Simons mee te nemen als voorprogramma van haar solotour in 2021.

Boekingen van Fokke Simons

Met hun aanstekelijke humor en originaliteit zorgen ze ervoor dat je keer op keer aangenaam wordt verrast. Fokke Simons is de Nederlandse Hiphop sensatie die sinds zijn oprichting podia door heel Nederland gek maakt, waardoor iedereen Fokke Simons wil boeken.

Mooie toekomst

Plaat na plaat bracht Fokke Simons in de afgelopen jaren uit. In september 2022 dropte de band het eerste echte album welke hun ambitie én succes bevestigt. De titel is, geheel toepasselijk: ‘Het Kan Niet Op’. In 2022 alleen hebben ze al bijna 100 boekingen gehad en hebben ze in Nederland en buitenland laten zien wat een echt feest is. Zoals ze zelf zeggen: “Fokke Simons op je fissa is een heel goed plan!”. Is het niet voor de herkenbare lyrics, dan wel voor de flinke dosis zelfspot en de bak positieve energie waar je steevast bij ze op mag rekenen!

Direct Fokke Simons boeken? Klik hier voor boekingen van Fokke Simons

Fokke Simons boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Fokke Simons

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Hip-Hop act1 x 30 minutenexclusief geluid en techniek3 personenNederlandstalige Hip-HopOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand