Fokke Simons boeken

Richtgage: vanaf € 1.500,-
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  3 personen
 • Soort
  Hip-Hop act
 • Genre
  Nederlandstalige Hip-Hop

Fokke Simons boeken voor jouw event? Ze maken krap een jaar muziek samen. Maar met een kersvers contract bij Sony, een landelijke tour met Maan en hits zoals Oh My, Ballin’ en Fancy – is Fokke Simons met recht de nieuwe hiphop-sensatie van Nederland te noemen.

Aanstekelijke tracks

Aanstekelijke producties, teksten en video’s waar zelfspot en humor hand in hand gaan met een bak talent, zorgen ervoor dat het lastig is om niet onder de indruk te zijn van dit innemende kwartet. De toekomst van de Nederlandse hiphop ziet er dan ook rooskleurig uit, en Fokke Simons heet je er van harte welkom. Wil jij graag de mannen van Fokke Simons boeken?

Fokke Simons boeken

Fokke Simons is here to stay! De in 2019 opgerichte Hiphop formatie, bestaande uit Stefan, Ritse en Michael, gooide al meteen hoge ogen met hun eerste single ‘Fancy’. Wat volgde waren singles als ‘Oh My’ en ‘Leeg je Hypo’, het album ‘Fokke’ en de ‘Helemaal Verdwaald’ EP met tracks als ‘Tesla Dingen’ en ‘Blussen‘. De formatie bleef niet onopgemerkt en werd uitgenodigd om te spelen in het voorprogramma van de uitverkochte tour van Maan. Platenlabel Sony zag het talent van mannen ook en tekende met hen in 2020 een deal. Sindsdien stromen de boekingen van Fokke Simons binnen.

Boekingen van Fokke Simons

Met hun aanstekelijke humor en originaliteit zorgen ze ervoor dat je keer op keer aangenaam wordt verrast. Fokke Simons is de Nederlandse Hiphop sensatie die sinds zijn oprichting podia door heel Nederland gek maakt, waardoor iedereen Fokke Simons wil boeken.

Mooie toekomst

De boys van Fokke Simons zijn inmiddels goed op dreef. Ze staan steeds vaker op het podium en hun fanbase groeit met de dag. In augustus 2021 lanceerden ze hun nieuwste single ‘Adder’ ft. Antoon die met de catchy beat en herkenbare lyrics een onbetwiste hit belooft te worden.

Direct Fokke Simons boeken? Klik hier voor boekingen van Fokke Simons

Fokke Simons boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Fokke Simons

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Hip-Hop act1 x 30 minutenexclusief geluid en techniek3 personenNederlandstalige Hip-HopOp aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag