Fokke Simons boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  3 personen
 • Soort
  Hip-Hop act
 • Genre
  Nederlandstalige Hip-Hop

Wil jij Fokke Simons boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Fokke Simons. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Fokke Simons ontleent zijn naam aan de straat waar het allemaal begon en de eerste muziek tot stand kwam. De formatie bestaat uit 3 heren, met ieder zijn eigen verhaal. Michael is niet zomaar een succesvol model; in de afgelopen jaren is hij een cruciale speler geweest in Fokke Simons en laat hij tot op de dag van vandaag nog steeds zien dat het einde nog lang niet in zicht is.

Biografie Fokke Simons

Julius, ook wel bekend als ASTMABOY of Suilju, is een Amstelveense rapper die ondanks zijn chronische longafwijking podia compleet afbreekt met zijn vette beats, maak je klaar voor inhaler ad libs, autotune & sponzige beats. Als laatste hebben we Daan, oftewel Danji of Day Broke, de onmisbare afterparty-koning die de nacht tot leven brengt. Samen creëren deze drie talenten de nieuwe Fokke Simons.

Urban groep boeken

Met debuutsingle ‘Fancy’ scoorde de modern-day boyband Fokke Simons vanaf minuut 1. Nationale faam was snel vergaard. Het nummer ‘Oh My’ zorgde ervoor dat de groep officieel z’n stempel op de Nederlandse muziek-scene mocht drukken. Het talent van de drie jonge gasten bleef, net als hun gevoel voor humor, dan ook niet onopgemerkt. De groep verwierf binnen korte tijd een fanatieke fan base en zangeres Maan besloot om Fokke Simons mee te nemen als voorprogramma van haar solotour in 2021.

Boekingen van Fokke Simons

Met hun aanstekelijke humor en originaliteit zorgen ze ervoor dat je keer op keer aangenaam wordt verrast. Fokke Simons is de Nederlandse Hiphop sensatie die sinds zijn oprichting podia door heel Nederland gek maakt, waardoor iedereen Fokke Simons wil boeken.

Mooie toekomst

Plaat na plaat bracht Fokke Simons in de afgelopen jaren uit. In september 2022 dropte de band het eerste echte album welke hun ambitie én succes bevestigt. De titel is, geheel toepasselijk: ‘Het Kan Niet Op’. In 2022 alleen hebben ze al bijna 100 boekingen gehad en hebben ze in Nederland en buitenland laten zien wat een echt feest is. Zoals ze zelf zeggen: “Fokke Simons op je fissa is een heel goed plan!”. Is het niet voor de herkenbare lyrics, dan wel voor de flinke dosis zelfspot en de bak positieve energie waar je steevast bij ze op mag rekenen!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Fokke Simons kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Fokke Simons wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Fokke Simons wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Fokke Simons online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Fokke Simons kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Fokke Simons boeken

Ben jij benieuwd hoe je Fokke Simons kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Fokke Simons boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Fokke Simons

Fokke Simons inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Fokke Simons

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Hip-Hop act1 x 30 minutenexclusief geluid en techniek3 personenNederlandstalige Hip-HopOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand