Chaira Borderslee boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden (zie onder)
€1.800,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1800,-
 • Duur
  in overleg
 • Geluid
  tot 300 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  NL Popsongs OF Musical Highlights

Wil jij Chaira Borderslee boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Chaira Borderslee. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Als er een zangeres is die harten raakt, dan is het zonder twijfel Chaira Borderslee (Alkmaar, 1975). Zij liet het publiek ademloos achter als Aida in de gelijknamige mega succesvolle pop/rockmusical.

Biografie Chaira Borderslee

Daarnaast schitterde Borderslee in de musicals West Side Story, Miss Saigon, Fame, Hair en Tarzan. In 2008 zegt ze de musicalwereld vaarwel om haar nieuwe dromen waar te maken. Chaira’s boodschap is liefde en genieten van het leven. Zij kan als geen ander dat gevoel uiten met haar uitmuntende zangkwaliteiten. Op dit moment steekt Chaira Borderslee haar talent in een nieuw jasje. Opnieuw opent ze haar hart voor de echte liefhebbers.

Boekingen van Chaira Borderslee

Momenteel werkt Chaira aan een Nederlandstalig popalbum, dat ondersteund gaat worden door de zender 100%NL. Chaira is te boeken voor exclusieve live optredens op een privéfeest met familie en vrienden, een bedrijfsfeest, gala, event,vernissage, business lunch of borrel. Geniet van een prachtig en onvergetelijk optreden van Chaira Borderslee. Optredens op maat zijn altijd bespreekbaar!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Chaira Borderslee kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Chaira Borderslee wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Chaira Borderslee wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Chaira Borderslee online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Chaira Borderslee kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Chaira Borderslee boeken

Ben jij benieuwd hoe je Chaira Borderslee kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Chaira Borderslee boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Chaira Borderslee

Chaira Borderslee inhuren

€1.800,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Chaira Borderslee

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-actin overlegtot 300 personen1 persoonNL Popsongs OF Musical Highlights€1800,-

Vergelijkbare artiesten

€1.695,-
€1.995,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand