Snelle boeken

Richtgage: boven € 10.000,- / Uitsluitend met band
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  op aanvraag
 • Geluid
  Exclusief en techniek
 • Bezetting
  On stage: 7 personen
 • Soort
  Rap act
 • Genre
  Rap / NL Pop

Lars Bos alias Snelle is een harde werker die vastberaden is om te bewijzen dat een Hollandse dorpsjongen ook een (muzikaal) verhaal heeft dat heel Nederland kan inspireren. Met zijn in 2016 uitgebrachte Vier EP en Bijrijder EP is Snelle’s muziek goed voor ruim 1.300.000 streams en plays en werd hij al snel opgepikt door Puna, FunX en 101Barz.

Snelle boeken

Hij bereikte de finale van FunX Talent en zijn laatste track ‘Oost-Indisch Doof’ wordt gedraaid op 3FM en Radio 538. Snelle’s sound wordt gekenmerkt door instrumenten als piano, gitaar en saxofoon. Dit, gecombineerd met moderne trapbeats/drums en een authentieke woordkeus en boodschap, zorgt voor een verfrissende sound. Hij stond al op Woohah, NewSkoolfest en 10 jaar Puna. Hoewel hij toegeeft dat hij er wel iemand in zijn team zit ‘die af en toe meedenkt of zinnen vervormt waardoor ze net iets lekkerder klinken,’ schrijft Snelle toch echt zelf zijn teksten. Hij wil namelijk graag zelf de boodschap kunnen overbrengen die in zijn hoofd zit. ‘Wanneer er iets aan de hand is, en het niet lekker met me gaat, is het eerste wat ik doe een liedje schrijven. Soms ga ik rammen en is de hele tekst er binnen twee uur,’ vertelt de artiest.

Boekingen van Snelle

Met zijn 101Barz Wintersessie genereerde hij onlangs in korte tijd bijna 150.000 views. De kersverse Roq ‘N Rolla artiest (label van Jebroer) komt in de eerste helft van dit jaar nog met een nieuwe EP. Met enorm veel goede reacties uit de industrie en van het publiek kan het niet anders: Snelle gaat ongetwijfeld een gouden toekomst tegemoet! Nadat hij het eerder deed met “Smoorverliefd” in 2020, scoorde hij samen met Maan zijn 2e nummer 1-hit in de Top 40 in 2021 met het nummer “Blijven Slapen”.

Direct Snelle huren ? Klik hier voor boekingen van Snelle

Snelle boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Snelle

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Rap actop aanvraagExclusief en techniekOn stage: 7 personenRap / NL PopOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand