Snelle boeken

Uitsluitend met band / Prijscategorie: boven € 20.000,-
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  op aanvraag
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  7 personen
 • Soort
  Rap act
 • Genre
  Rap / NL Pop

Wil jij Snelle boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Snelle. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Lars Bos alias Snelle is een harde werker. Die vastberaden is om te bewijzen dat een Hollandse dorpsjongen ook een (muzikaal) verhaal heeft. Een v erhaal dat heel Nederland kan inspireren. Met zijn in 2016 uitgebrachte Vier EP en Bijrijder EP is Snelle’s muziek goed voor ruim 1.300.000 streams en plays. En werd hij al snel opgepikt door Puna, FunX en 101Barz.

Biografie Snelle

Hij bereikte de finale van FunX Talent en zijn laatste track ‘Oost-Indisch Doof’ wordt gedraaid op 3FM en Radio 538. Snelle’s sound wordt gekenmerkt door instrumenten als piano, gitaar en saxofoon. Dit, gecombineerd met moderne trapbeats/drums en een authentieke woordkeus en boodschap, zorgt voor een verfrissende sound. Hij stond al op Woohah, NewSkoolfest en 10 jaar Puna.

Snelle inhuren

Hoewel hij toegeeft dat hij er wel iemand in zijn team zit ‘die af en toe meedenkt of zinnen vervormt waardoor ze net iets lekkerder klinken,’ schrijft Snelle toch echt zelf zijn teksten. Hij wil namelijk graag zelf de boodschap kunnen overbrengen die in zijn hoofd zit. ‘Wanneer er iets aan de hand is, en het niet lekker met me gaat, is het eerste wat ik doe een liedje schrijven. Soms ga ik rammen en is de hele tekst er binnen twee uur,’ vertelt de artiest.

Boekingen van Snelle

Met zijn 101Barz Wintersessie genereerde hij onlangs in korte tijd bijna 150.000 views. De kersverse Roq ‘N Rolla artiest (label van Jebroer) komt in de eerste helft van dit jaar nog met een nieuwe EP. Met enorm veel goede reacties uit de industrie en van het publiek kan het niet anders: Snelle gaat ongetwijfeld een gouden toekomst tegemoet! Nadat hij het eerder deed met “Smoorverliefd” in 2020, scoorde hij samen met Maan zijn 2e nummer 1-hit in de Top 40 in 2021 met het nummer “Blijven Slapen”.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Snelle kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Snelle wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Snelle wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Snelle online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Snelle kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Snelle boeken

Ben jij benieuwd hoe je Snelle kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Snelle boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Snelle

Snelle inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Snelle

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Rap actop aanvraagexclusief geluid en techniek7 personenRap / NL PopOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand