Ferry Maat boeken

* Populaire Radio DJ * Duur: 2 uur * Geluid: exclusief * Bezetting: 1 persoon * Genre: Soul / Disco * Bekend van de legendarische “Soul Show”

€2.995,-

Deel deze artiest:

Share on email
Share on facebook
Share on whatsapp

Ferry Maat is in 1972 begonnen met het programma waarmee hij legendarisch is geworden: De Soulshow”. Deze show is 1 van de langstlopende radioshows uit de Nederlandse historie geworden.

Ferry Maat boeken

Na Radio Nationaal, waarmee het voor Ferry allemaal begon, verhuisde hij in 1974 naar de TROS. Eind jaren 80 verliet Ferry Maat de TROS voor een commercieel avontuur bij Radio 10. Na twee jaar Radio 10 werd Ferry door de TROS weer terug gehaald om er hoofd Radio 2 en Radio 3 te worden.

Boekingen van Ferry Maat

In 1992 was het tijdperk TROS echter definitief voorbij en begon Ferry een muziekstudio. Ferry Maat is nog regelmatig in het land te vinden waarmee hij de tijden van de Soulshow weer laat herleven. De bekende soulhits uit de jaren 70 komen voorbij. In 2007 vierde Ferry Maat het 35-jarig jubileum van de Soulshow! Tegenwoordig is Ferry Maat nog steeds op de radio te horen bij Sublime FM.

Direct Ferry Maat huren? Klik hier voor boekingen van Ferry Maat

Video afspelen

Ferry Maat boeken

€2.995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€3.395,-
€2.995,-
€2.495,-