Dennis Ruyer boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  2 uur
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Bekende Radio 538 DJ
 • Genre
  Allround

Wil jij Dennis Ruyer boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Dennis Ruyer. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

23-07-1972: zondagskind Dennis Ruyer trekt de wijde wereld in op zoek naar alles wat geluid maakt…

Biografie Dennis Ruyer

Probeert op z’n 4e verjaardag voor het eerst plaatjes te draaien met de draaitafel van paps. Deze hightech Dual draaitafel draait daarna nooit meer en Dennis heeft de tijd van z’n leven. Met 11 jaar heeft hij z’n eerste radioprogramma. Met als muzikale hoogtepunt ‘Grandmaster Flash – White Lines’. Dennis heeft ‘m altijd bij zich en hoopt dit liedje dan te kunnen draaien tijdens een studiobezoek van Rob Oudkerk of Desi Bouterse. Via illegale radiostations (o.a. Counterpoint Amsterdam) in 1998 terechtgekomen bij Veronica FM. En maakt op 17 april 2000 de overstap naar Radio 538.

Opvallende feitjes

Opvallend feit: Dennis Ruyer heeft een voorwaardelijke veroordeling wegens ‘op·rui·ing’ aan z’n broek hangen vanwege de beruchte flitspaalaffaire. Tot 2005 liep hij dus keurig in het gareel…Dennis z’n stem kan je bekend voorkomen van diverse reclamespots op de Nederlandse radio en tv. Extreme Sports Channel (UPC), ID&T, Warner Bros, Columbia Tristar, Grolsch, Ola, Coca Cola, Sony, M&M’s, Bacardi, EMI, 20th Century Fox en Kia Motors. Dennis heeft liever niet dat we Libresse ook even noemen… Maar lekdicht is het wel. Behalve zijn missie op de radio is Dennis ook te vinden op intieme dansfeestjes in donkere zalen. Daar draait hij plaatjes om harten sneller te laten kloppen en liefde te laten ontluiken.

Boekingen van Dennis Ruyer

Dennis Ruyer was aanvankelijk te horen van maandag tot en met vrijdag in het programma Greatest Hits van 10 tot 12 ‘s ochtends. Nu is hij weer terug op het oude nest: Radio Veronica!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Dennis Ruyer kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Dennis Ruyer wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Dennis Ruyer wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Dennis Ruyer online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Dennis Ruyer kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Dennis Ruyer boeken

Ben jij benieuwd hoe je Dennis Ruyer kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Dennis Ruyer boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Dennis Ruyer

Dennis Ruyer inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Dennis Ruyer

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Bekende Radio 538 DJ2 uurexclusief geluid en techniek1 persoonAllroundOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand