Dennis Ruyer boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  2 uur
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Bekende Radio 538 DJ
 • Genre
  Allround

23-07-1972: zondagskind Dennis Ruyer trekt de wijde wereld in op zoek naar alles wat geluid maakt…

Dennis Ruyer boeken

Probeert op z’n 4e verjaardag voor het eerst plaatjes te draaien met de draaitafel van paps. Deze hightech Dual draaitafel draait daarna nooit meer en Dennis heeft de tijd van z’n leven. Met 11 jaar heeft hij z’n eerste radioprogramma met als muzikale hoogtepunt ‘Grandmaster Flash – White Lines’. Dennis heeft ‘m altijd bij zich en hoopt dit liedje dan te kunnen draaien tijdens een studiobezoek van Rob Oudkerk of Desi Bouterse Via illegale radiostations (o.a. Counterpoint Amsterdam) in 1998 terechtgekomen bij Veronica FM en maakt op 17 april 2000 de overstap naar Radio 538 Opvallend feit: Dennis Ruyer heeft een voorwaardelijke veroordeling wegens ‘op·rui·ing’ aan z’n broek hangen vanwege de beruchte flitspaalaffaire. Tot 2005 liep hij dus keurig in het gareel…Dennis z’n stem kan je bekend voorkomen van diverse reclamespots op de Nederlandse radio en tv: Extreme Sports Channel (UPC), ID&T, Warner Bros, Columbia Tristar, Grolsch, Ola, Coca Cola, Sony, M&M’s, Bacardi, EMI, 20th Century Fox en Kia Motors. Dennis heeft liever niet dat we Libresse ook even noemen… maar lekdicht is het wel Behalve zijn missie op de radio is Dennis ook te vinden op intieme dansfeestjes in donkere zalen. Daar draait hij plaatjes om harten sneller te laten kloppen en liefde te laten ontluiken.

Boekingen van Dennis Ruyer

Dennis Ruyer was aanvankelijk te horen van maandag tot en met vrijdag in het programma Greatest Hits van 10 tot 12 ‘s ochtends. Op dit moment draait hij van maandag- tot en met donderdmiddagtussen 2 en 4 uur op Radio 538.

Direct Dennis Ruyer huren? Klik hier voor boekingen van Dennis Ruyer

Dennis Ruyer boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Dennis Ruyer

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Bekende Radio 538 DJ2 uurexclusief1 persoonAllroundOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand