Esther & Anita (Just A Little Bit More) boeken

Bekend van ‘The Dolly Dots’
€3.500,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €3500,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Dolly Dots repertoire + 80's & 90's Disco/Dance

Wil jij Esther & Anita (Just A Little Bit More) boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Esther & Anita (Just A Little Bit More). Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Vriendinnen voor het leven! Esther en Anita leerden elkaar eind jaren ’70 kennen toen ze beiden deel uitmaakten van het TROS Top 50 ballet. Korte tijd later werden ze gevraagd door Peter van Asten en Richard Dubois voor een nieuwe meidengroep, de Dolly Dots! Samen met Angéla Kramers, Patty Zomer, Ria Brieffies en Angela Groothuizen was dit de start voor een hele succesvolle carrière waarin de groep méér dan 25 hits wist te scoren, en uitgroeide tot de succesvolste meidengroep uit de Nederlandse muziekgeschiedenis.

Biografie Esther & Anita

Hun ontelbare hits als ‘Love Me Just A Little Bit More’, ‘Tell It All About Boys’, ‘Hela-Di-Ladi-Lo’, ‘Do Wah Diddy Diddy’ en ‘Do You Wanna Wanna’ zijn anno 2018 nog steeds immens populair. In 2007 kwam de groep weer samen voor drie uitverkochte reünie concerten in de Rotterdamse Ahoy en in 2016 waren ze drie avonden lang de verrassing van de Toppers Concerten in de Amsterdamse Johan Cruijff Arena.

Esther & Anita prijs

Nadat het doek viel voor de Dolly Dots besloot Esther zich te gaan richten op de visagie. Al jarenlang is zij één van de bekendste visagisten van ons land, en is zij de vaste visagiste van onder andere René Froger, Karin Bloemen en Hans Klok. Anita richtte zich op haar grote passie, paarden.

Dolly Dots boeken

Daarnaast trad ze veelvuldig solo op in het land. De band tussen Esther en Anita is altijd hecht geweest, en nadat ze vorig jaar werden gevraagd om deel te nemen aan het RTL5 programma ‘De Slechtste Chauffeur van Nederland VIPS’ ontstond het idee om ook op muzikaal gebied de handen ineen te slaan.

Boekingen van Esther & Anita

Dit resulteerde uiteindelijk in ‘Esther & Anita’, Just A Little Bit More. Esther en Anita brengen een ijzersterke, compacte bühneshow waarin diverse Dolly Dots-hits, en populaire 80s & 90s Disco Dance klassiekers in een modern jasje zijn gegoten. Berget Lewis’ broer Dillon tekende voor de arrangementen die stuk voor stuk garant staan voor muzikaal vuurwerk. Met een vette knipoog naar de 80s, maar bovenal lekker modern, herkenbaar en danceable! Tegelijkertijd zijn Esther & Anita altijd aardig, gezellig en bovenal benaderbaar – in al hun veelzijdigheid echte Nederlandse supersterren!

nita

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Esther & Anita (Just A Little Bit More) kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Esther & Anita (Just A Little Bit More) wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Esther & Anita (Just A Little Bit More) wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Esther & Anita (Just A Little Bit More) online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Esther & Anita (Just A Little Bit More) kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Esther & Anita (Just A Little Bit More) boeken

Ben jij benieuwd hoe je Esther & Anita (Just A Little Bit More) kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Esther & Anita (Just A Little Bit More) boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Esther & Anita (Just A Little Bit More)

Esther & Anita (Just A Little Bit More) inhuren

€3.500,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Esther & Anita (Just A Little Bit More)

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage2 personenDolly Dots repertoire + 80's & 90's Disco/Dance€3500,-

Vergelijkbare artiesten

€3.295,-
€3.495,-
€3.295,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand