Esther & Anita (Just A Little Bit More) boeken

Bekend van ‘The Dolly Dots’
€3.500,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €3500,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Dolly Dots repertoire + 80's & 90's Disco/Dance

Wil jij Esther & Anita boeken voor jouw party of event? Vriendinnen voor het leven! Esther en Anita leerden elkaar eind jaren ’70 kennen toen ze beiden deel uitmaakten van het TROS Top 50 ballet. Korte tijd later werden ze gevraagd door Peter van Asten en Richard Dubois voor een nieuwe meidengroep, de Dolly Dots! Samen met Angéla Kramers, Patty Zomer, Ria Brieffies en Angela Groothuizen was dit de start voor een hele succesvolle carrière waarin de groep méér dan 25 hits wist te scoren, en uitgroeide tot de succesvolste meidengroep uit de Nederlandse muziekgeschiedenis.

Esther & Anita (Just A Little Bit More) boeken

Hun ontelbare hits als ‘Love Me Just A Little Bit More’, ‘Tell It All About Boys’, ‘Hela-Di-Ladi-Lo’, ‘Do Wah Diddy Diddy’ en ‘Do You Wanna Wanna’ zijn anno 2018 nog steeds immens populair. In 2007 kwam de groep weer samen voor drie uitverkochte reünie concerten in de Rotterdamse Ahoy en in 2016 waren ze drie avonden lang de verrassing van de Toppers Concerten in de Amsterdamse Johan Cruijff Arena.

Esther & Anita (Just A Little Bit More) huren

Nadat het doek viel voor de Dolly Dots besloot Esther zich te gaan richten op de visagie. Al jarenlang is zij één van de bekendste visagisten van ons land, en is zij de vaste visagiste van onder andere René Froger, Karin Bloemen en Hans Klok. Anita richtte zich op haar grote passie, paarden.

Dolly Dots boeken

Daarnaast trad ze veelvuldig solo op in het land. De band tussen Esther en Anita is altijd hecht geweest, en nadat ze vorig jaar werden gevraagd om deel te nemen aan het RTL5 programma ‘De Slechtste Chauffeur van Nederland VIPS’ ontstond het idee om ook op muzikaal gebied de handen ineen te slaan.

Boekingen van Esther & Anita (Just A Little Bit More)

Dit resulteerde uiteindelijk in ‘Esther & Anita’, Just A Little Bit More. Esther en Anita brengen een ijzersterke, compacte bühneshow waarin diverse Dolly Dots-hits, en populaire 80s & 90s Disco Dance klassiekers in een modern jasje zijn gegoten. Berget Lewis’ broer Dillon tekende voor de arrangementen die stuk voor stuk garant staan voor muzikaal vuurwerk. Met een vette knipoog naar de 80s, maar bovenal lekker modern, herkenbaar en danceable! Tegelijkertijd zijn Esther & Anita altijd aardig, gezellig en bovenal benaderbaar – in al hun veelzijdigheid echte Nederlandse supersterren!

Direct Esther & Anita (Just A Little Bit More) boeken? Klik hier voor boekingen van Esther & Anita (Just A Little Bit More)

Esther & Anita (Just A Little Bit More) boeken

€3.500,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Esther & Anita (Just A Little Bit More)

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage2 personenDolly Dots repertoire + 80's & 90's Disco/Dance€3500,-

Vergelijkbare artiesten

€3.495,-
€3.250,-
€3.400,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand