The Basily Boys boeken

€1.950,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1950,-
 • Duur
  1 x 35 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 400 personen
 • Bezetting
  4 personen
 • Soort
  Live act
 • Genre
  Gypsy

Wil jij The Basily Boys boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van The Basily Boys. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

The Basily Boys brengen ‘Hey’ van Julio Iglesias opnieuw tot leven. De carrière van Zonzo, Noekie, Raklo en Morice, bekend als de Basily Boys heeft de laatste periode een stormachtige ontwikkeling doorgemaakt. Al jarenlang zijn de boys een ‘hot item’ in het evenementencircuit.

Biografie The Basily Boys

Ze hebben hun sporen ruimschoots verdient met hun opzwepende gipsy sound.Optreden tijdens het “Lekker” Concert van Gerard Joling, RTL Late Night, Holland’s Got Talent, Koffietijd, De wereld draait door, diverse Internationale en Nationale TV & Radio optredens zijn een kleine greep uit de activiteiten van deze gitaar virtuozen.

Boekingen van The Basily Boys

Na de storm van Spaanse en Commerciële gipsy klanken met up-tempo nummers, hebben ze nu gekozen voor een rustig romantisch nummer , het nummer Hey van Julio Iglesias geheel akoestisch uitgevoerd waardoor het menigeen in het hart zal raken.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig The Basily Boys kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je The Basily Boys wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van The Basily Boys wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij The Basily Boys online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van The Basily Boys kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

The Basily Boys boeken

Ben jij benieuwd hoe je The Basily Boys kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct The Basily Boys boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van The Basily Boys

The Basily Boys inhuren

€1.950,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van The Basily Boys

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live act1 x 35 minuteninclusief tot 400 personen4 personenGypsy€1950,-

Vergelijkbare artiesten

€1.795,-
€1.995,-
€2.250,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand