Esmee Denters boeken

* Tape-act * Duur: 1 x 30 minuten * Geluid: inclusief tot 800 personen * Bezetting: 1 persoon * Genre: Engelstalig

€2.975,-

Deel deze artiest:

Share on email
Share on facebook
Share on whatsapp

De 27-jarige zangeres Esmee Denters begon haar carrière op YouTube. Als één van de eersten plaatste de zangeres video's van zichzelf waarbij ze nummers van anderen zong. Het gevolg: miljoenen views! Inmiddels staat de teller op ruim 140 miljoen en bijna 250.000 abonnees. Haar magische stem en verschijning werden opgemerkt door platenmaatschappijen wereldwijd, maar uiteindelijk tekende Esmée haar eerste deal bij Justin Timberlake.

Esmee Denters boeken

In 2009 lanceerde ze het debuutalbum 'Outta Here'. Haar gelijknamige debuutsingle bereikte de top 3 in de hitlijsten en ook opvolgers 'Admit It' en 'Love Dealer' behaalden hoge noteringen. Ze ging op tour met wereldsterren Enrique Iglesias, Ne-Yo en Justin Timberlake én werd uitgenodigd door Oprah Winfrey. Daarnaast won ze meerdere TMF Awards, een MTV Europe Music Award én de European Border Breakers Award.

Boekingen van Esmee Denters

Na een tijdje 'outta here' te zijn geweest, keerde Esmée terug in de schijnwerpers bij The Voice UK. Tijdens haar 'blind audition' wist ze alle coaches te imponeren met haar energieke en passionele stem.

Direct Esmee Denters huren? Klik hier voor boekingen van Esmee Denters

Video afspelen

Esmee Denters boeken

€2.975,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€3.950,-
€2.475,-