Erik van Klinken boeken

Bekende zanger uit Emmen
€895,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €895,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  Inclusief tot 350 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlandstalig / Feest

Wil jij Erik van Klinken boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Erik van Klinken. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Erik van Klinken is een Nederlandstalige artiest uit Emmen. Hij groeit op in de wijk Emmermeer in Emmen. Een echte volksbuurt waar men houdt van het Nederlandse lied. Erik staat wekelijks op het podium door het hele land. Erik doet in 2012 auditie voor SBS 6 “Bloed, Zweet en Tranen” en wordt genomineerd door weekblad Party als “Nieuw aankomend Nederlands talent”. In 2013 is hij wederom genomineerd, maar nu als provincietopper waarbij hij de provincie Drenthe vertegenwoordigt.

Biografie Erik van Klinken

Met zijn nummer “Kijk eens diep in mijn hart” haalt Erik diverse landelijke playlisten en is tevens voor het eerst te horen op RADIONL. Erik doet mee aan een talentenjacht in Amsterdam “The Choice of La Bastille” en bereikt daar de halve finale. Erik van Klinken heeft inmiddels al 5 x een Hollandse Nieuwe gehad bij Radio NL en staat met zijn nummers in De Nederlandse Top 30, dus kun je hem met een gerust hart boeken.

Nederlandse zanger boeken

In december 2013 wordt Erik benaderd om voor Jannes in te vallen in het Gelredome stadion in Arnhem voor 33000 mensen. Inmiddels heeft Erik 4 x in het Gelredome in Arnhem gestaan met alle topartiesten van Nederland en verschijnt hij diverse keren op de grote Mega Piratenfestijnen in het land. Erik is in 2014 genomineerd voor de BUMA NL Award. In 2016 won hij de Koos Alberts Award. De aanvragen om Erik van Klinken te boeken stroomden binnen.

Boekingen van Erik van Klinken

Erik van Klinken is inmiddels een graag geziene artiest in heel Nederland. Het repertoire van Erik is zeer uitgebreid. Hij zingt Hollandse meezingers van o.a. Jannes, Frans Duijts, Willem Barth, Django Wagner, Jaman, Stef Ekkel, Andre Hazes, e.v.a. Maar natuurlijk ook zijn eigen nummers. Enkele hits van Erik zijn; Lekker doodgewoon, Stop die trein, Gewoon een lekker wijf, Mijn eerste liefde, 30 30 50 jaar, etc. Zijn nieuwste single ‘Geef’ is geschreven door Rene Karst en is opgenomen in de studio van Kees Tel. Dus wil je Erik van Klinken boeken, neem dan snel contact met ons op.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Erik van Klinken kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Erik van Klinken wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Erik van Klinken wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Erik van Klinken online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Erik van Klinken kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Erik van Klinken boeken

Ben jij benieuwd hoe je Erik van Klinken kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Erik van Klinken boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Erik van Klinken

Erik van Klinken inhuren

€895,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Erik van Klinken

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenInclusief tot 350 personen1 persoonNederlandstalig / Feest€895,-

Vergelijkbare artiesten

€695,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand