Erik van Klinken boeken

Bekende zanger uit Emmen
€995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €995,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  Inclusief tot 350 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlandstalig / Feest

Erik van Klinken boeken? Erik van Klinken is een Nederlandstalige artiest uit Emmen. Hij groeit op in de wijk Emmermeer in Emmen. Een echte volksbuurt waar men houdt van het Nederlandse lied. Erik staat wekelijks op het podium door het hele land. Erik doet in 2012 auditie voor SBS 6 “Bloed, Zweet en Tranen” en wordt genomineerd door weekblad Party als “Nieuw aankomend Nederlands talent”. In 2013 is hij wederom genomineerd, maar nu als provincietopper waarbij hij de provincie Drenthe vertegenwoordigt.

Erik van Klinken boeken

Met zijn nummer “Kijk eens diep in mijn hart” haalt Erik diverse landelijke playlisten en is tevens voor het eerst te horen op RADIONL. Erik doet mee aan een talentenjacht in Amsterdam “The Choice of La Bastille” en bereikt daar de halve finale. Erik van Klinken heeft inmiddels al 5 x een Hollandse Nieuwe gehad bij Radio NL en staat met zijn nummers in De Nederlandse Top 30, dus kun je hem met een gerust hart boeken.

Nederlandse zanger boeken

In december 2013 wordt Erik benaderd om voor Jannes in te vallen in het Gelredome stadion in Arnhem voor 33000 mensen. Inmiddels heeft Erik 4 x in het Gelredome in Arnhem gestaan met alle topartiesten van Nederland en verschijnt hij diverse keren op de grote Mega Piratenfestijnen in het land. Erik is in 2014 genomineerd voor de BUMA NL Award. In 2016 won hij de Koos Alberts Award. De aanvragen om Erik van Klinken te boeken stroomden binnen.

Boekingen van Erik van Klinken

Erik van Klinken is inmiddels een graag geziene artiest in heel Nederland. Het repertoire van Erik is zeer uitgebreid. Hij zingt Hollandse meezingers van o.a. Jannes, Frans Duijts, Willem Barth, Django Wagner, Jaman, Stef Ekkel, Andre Hazes, e.v.a. Maar natuurlijk ook zijn eigen nummers. Enkele hits van Erik zijn; Lekker doodgewoon, Stop die trein, Gewoon een lekker wijf, Mijn eerste liefde, 30 30 50 jaar, etc. Zijn nieuwste single ‘Geef’ is geschreven door Rene Karst en is opgenomen in de studio van Kees Tel. Dus wil je Erik van Klinken boeken, neem dan snel contact met ons op.

Direct Erik van Klinken boeken ? Klik hier voor boekingen van Erik van Klinken

Erik van Klinken boeken

€995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Erik van Klinken

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenInclusief tot 350 personen1 persoonNederlandstalig / Feest€995,-

Vergelijkbare artiesten

€695,-
€695,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand