Wesley Broens boeken

Bekend van TV: “Oh, Oh, Daar Gaan We Weer”
€795,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €795,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlandstalig / Feest

Wil jij Wesley Broens boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Wesley Broens. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Wesley Broens is op 23 februari 1993 geboren in Voorburg onder de rook van Den Haag. Deze ras-Hagenees kreeg muziek met de paplepel ingegoten. Na het afronden van zijn studie management Toerisme & Recreatie kon de stap naar het podium niet uitblijven.

Biografie Wesley Broens

Na de cafés, voetbalkantines en kleinschalige feestjes kwam de landelijke bekendheid door “Oh, Oh, Daar Gaan We Weer” (de opvolger van Oh, Oh, Cherso) De mensen stonden ineens in de rij om Wesley Broens te boeken. Tijdens een verblijf in Spanje voor de opnames van dit RTL programma kreeg Wesley de kans om voor zijn liedje “Ik Wil Jou” een mooie videoclip te maken. Deze is op YouTube al ruim 1.000.000 keer bekeken. En op Spotify al ruim 650.000 keer beluistert. Nog steeds zingt het publiek bij elk optreden dit liedje luidkeels mee.

Boekingen van Wesley Broens

Na het succes van “Oh, Oh, Daar Gaan We Weer” kreeg Warner Bros van RTL de opdracht om een realitysoap rond Wesley Broens te maken met de titel “Koning van het Levenslied”. Deze afleveringen zijn wekelijks bij RTL XL te zien geweest. Nog steeds worden ze met enige regelmaat bij RTL Lounge uitgezonden. De titel had achteraf gezien beter de “Koning van het Feestlied” kunnen zijn. In 2017 werd Wesley genomineerd voor een Party Award in de categorie opkomende party artiest. Uit de 25 nominaties behaalde Wesley Broens een mooie 4e plaats.

Volkszanger boeken

Vele grote optredens kwamen voort uit het succes met o.a. Dutch Valley,  Oranje Event XXL in Enschede, Hollands Mega Feest en vele andere events. Wil jij Wesley Broens ook boeken? Hij stond daar op het podium tussen sterren als o.a. Gerard Joling, André Hazes, Tino Martin, Django Wagner en vele andere. Zijn nieuwste single Springis een feestelijke versie van de Belgische hit die ook in Nederland bekend werd.. Dus zoek je een gezellige volkszanger die met zijn humor en praatjes en herkenbare liedjes de tent los krijgt, probeer WesleyBroens eens! De gasten zullen het super vinden!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Wesley Broens kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Wesley Broens wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Wesley Broens wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Wesley Broens online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Wesley Broens kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Wesley Broens boeken

Ben jij benieuwd hoe je Wesley Broens kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Wesley Broens boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Wesley Broens

Wesley Broens inhuren

€795,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Wesley Broens

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage1 persoonNederlandstalig / Feest€795,-

Vergelijkbare artiesten

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand