Wesley Broens boeken

Bekend van TV: “Oh, Oh, Daar Gaan We Weer”
€795,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €795,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlandstalig / Feest

Wesley Broens boeken? Wesley Broens werd op 23 februari 1993 geboren in Voorburg onder de rook van Den Haag. Deze ras-Hagenees kreeg muziek met de paplepel ingegoten. Na het afronden van zijn studie management Toerisme & Recreatie kon de stap naar het podium niet uitblijven.

Wesley Broens boeken

Na de cafés, voetbalkantines en kleinschalige feestjes kwam de landelijke bekendheid door “Oh, Oh, Daar Gaan We Weer” (de opvolger van Oh, Oh, Cherso) De mensen stonden ineens in de rij om Wesley Broens te boeken. Tijdens een verblijf in Spanje voor de opnames van dit RTL programma kreeg Wesley de kans om voor zijn liedje “Ik Wil Jou” een mooie videoclip te maken. Deze is op YouTube al ruim 1.000.000 keer bekeken. En op Spotify al ruim 650.000 keer beluistert. Nog steeds zingt het publiek bij elk optreden dit liedje luidkeels mee.

Boekingen van Wesley Broens

Na het succes van “Oh, Oh, Daar Gaan We Weer” kreeg Warner Bros van RTL de opdracht om een realitysoap rond Wesley Broens te maken met de titel “Koning van het Levenslied”. Deze afleveringen zijn wekelijks bij RTL XL te zien geweest. Nog steeds worden ze met enige regelmaat bij RTL Lounge uitgezonden. De titel had achteraf gezien beter de “Koning van het Feestlied” kunnen zijn. In 2017 werd Wesley genomineerd voor een Party Award in de categorie opkomende party artiest. Uit de 25 nominaties behaalde Wesley Broens een mooie 4e plaats.

Volkszanger boeken

Vele grote optredens kwamen voort uit het succes met o.a. Dutch Valley,  Oranje Event XXL in Enschede, Hollands Mega Feest en vele andere events. Wil jij Wesley Broens ook boeken? Hij stond daar op het podium tussen sterren als o.a. Gerard Joling, André Hazes, Tino Martin, Django Wagner en vele andere. Zijn nieuwste single Springis een feestelijke versie van de Belgische hit die ook in Nederland bekend werd.. Dus zoek je een gezellige volkszanger die met zijn humor en praatjes en herkenbare liedjes de tent los krijgt, probeer WesleyBroens eens! De gasten zullen het super vinden!

Direct Wesley Broens boeken? Klik hier voor boekingen van Wesley Broens

Wesley Broens boeken

€795,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Wesley Broens

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage1 persoonNederlandstalig / Feest€795,-

Vergelijkbare artiesten

€995,-
€695,-
€695,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand