Erik Mesie boeken

* Tape-act * Duur: 1 x 30 minuten * Geluid: exclusief * Bezetting: 1 persoon * Genre: Hits van Toontje Lager

€1.975,-

Deel deze artiest:

Share on email
Share on facebook
Share on whatsapp

“Ik stond maar wat te drinken, wat te hangen Ik dacht en keek en dacht wat om me heen Niemand om me even op te vangen Niemand bijzonder, niemand in ‘t algemeen” (Toontje Lager – 'Stiekem Gedanst')

Erik Mesie boeken

Nederlandstalige band die begin jaren '80 drie hits scoort met 'Net Als In De Film', 'Zoveel Te Doen' en 'Stiekem Gedanst'. Toontje Lager wordt in 1985 opgedoekt wanneer songschrijver Bert Hermelink besluit ermee te stoppen. Zanger Erik Mesie scoort in het voorjaar van 1986 solo een Top 10-hit met 'Zonder Jou' (een bewerking van 'Ohne Dich', een Duitse hit voor Müncher Freiheit). Met 'Stiekem Gedanst' haalt Toontje Lager de Top 10 in de zomer van 1983. Het gelijknamige album is minstens zo succesvol. De elpee komt binnen op de tweede plaats in de albumlijst, meteen onder Thriller van Michael Jackson.

Boekingen van Erik Mesie

De live-optredens zorgen voor een waar feest; de band speelt vol vuur en passie de bekende hits en aantal nummers uit het repertoire. Het publiek bepaalt mee welke koers er wordt gevaren. Geen twijfel mogelijk: iedereen zal overstag gaan bij het horen en zien van Erik Mesie & Band. Maar Erik Mesie is nu ook te boeken als solo act!

Direct Erik Mesie huren? Klik hier voor boekingen van Erik Mesie

Video afspelen

Erik Mesie boeken

€1.975,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€1.650,-
€1.275,-
€2.975,-