Bert Heerink boeken

€2.150,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2150,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 400 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Allround

Bert Heerink (Utrecht, 26 januari 1953) is een Nederlandse muzikant. Heerink werd voornamelijk bekend als zanger van de Nederlandse hardrockband Vandenberg, die ook internationaal succes had. Op 6 december 2008 ontving Heerink het Lidmaatschap in de Orde van Oranje-Nassau als waardering voor zijn inzet en prestaties in de popmuziek en zijn inzet voor de kinderrechtenorganisatie KidsRights.

Bert Heerink boeken

Met Vandenberg had Heerink in de jaren tachtig twee wereldhits: Burning Heart en Different Worlds. Nadat de band de samenwerking met hem had beëindigd, trad Heerink toe tot de heavymetalband Picture en nam hij een aantal Nederlandstalige albums op. Bekend werd hij verder door in 1995 op melodieën van oude rocknummers enkele reclamespotjes van Heineken in te zingen. Zo is het nummer Najaarszon een Nederlandstalige bewerking van Burning Heart. De nummers Zon in de Winter en Doe wat je wil verschenen en Julie July werd zelfs een top 10-hit. Deze nummers, aangevuld met 8 nieuwe tracks, werden gebundeld op het album Storm na de Stilte. Voor dit album kreeg hij een gouden plaat.

Boekingen Bert Heerink

Bij de reünie van Kayak in 2000 werd Heerink zanger van deze band, wat hij tot 2006 zou blijven. In 2002 toerde hij met de Kapel van de Koninklijke Luchtmacht door Nederland in de hoofdrol van “Tommy”. Met Peter Groot Kormelink en Erik Mesie vormde Heerink het muzikale feestprogramma “De Heeren van Oranje”, waarmee hij onder andere in 2009 de single Made in Holland uitbracht. Ook treedt hij regelmatig op met De Thuisband. Op 26 januari 2018 ontving Bert Heerink voor de verkoop van meer dan een half miljoen exemplaren van de Heineken-hits uit 1995 uit handen van de burgemeester van Vlaardingen tijdens een optreden met Jan Akkerman & band een 6 maal platina award.

Direct Bert Heerink huren? Klik hier voor boekingen van Bert Heerink

Bert Heerink boeken

€2.150,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Bert Heerink

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minuteninclusief tot 400 personen1 persoonAllround€2150,-

Vergelijkbare artiesten

€1.995,-
€2.250,-
€1.950,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand