Bert Heerink boeken

€2.150,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2150,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 400 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Allround

Wil jij Bert Heerink boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Bert Heerink. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Bert Heerink (Utrecht, 26 januari 1953) is een Nederlandse muzikant. Heerink werd voornamelijk bekend als zanger van de Nederlandse hardrockband Vandenberg, die ook internationaal succes had. Op 6 december 2008 ontving Heerink het Lidmaatschap in de Orde van Oranje-Nassau als waardering voor zijn inzet en prestaties in de popmuziek en zijn inzet voor de kinderrechtenorganisatie KidsRights.

Biografie Bert Heerink

Met Vandenberg had Heerink in de jaren tachtig twee wereldhits: Burning Heart en Different Worlds. Nadat de band de samenwerking met hem had beëindigd, trad Heerink toe tot de heavymetalband Picture en nam hij een aantal Nederlandstalige albums op. Bekend werd hij verder door in 1995 op melodieën van oude rocknummers enkele reclamespotjes van Heineken in te zingen. Zo is het nummer Najaarszon een Nederlandstalige bewerking van Burning Heart. De nummers Zon in de Winter en Doe wat je wil verschenen en Julie July werd zelfs een top 10-hit. Deze nummers, aangevuld met 8 nieuwe tracks, werden gebundeld op het album Storm na de Stilte. Voor dit album kreeg hij een gouden plaat.

Boekingen Bert Heerink

Bij de reünie van Kayak in 2000 werd Heerink zanger van deze band, wat hij tot 2006 zou blijven. In 2002 toerde hij met de Kapel van de Koninklijke Luchtmacht door Nederland in de hoofdrol van “Tommy”. Met Peter Groot Kormelink en Erik Mesie vormde Heerink het muzikale feestprogramma “De Heeren van Oranje”, waarmee hij onder andere in 2009 de single Made in Holland uitbracht. Op 26 januari 2018 ontving Bert Heerink voor de verkoop van meer dan een half miljoen exemplaren van de Heineken-hits uit 1995 uit handen van de burgemeester van Vlaardingen tijdens een optreden met Jan Akkerman & band een 6 maal platina award.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Bert Heerink kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Bert Heerink wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Bert Heerink wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Bert Heerink online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Bert Heerink kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Bert Heerink boeken

Ben jij benieuwd hoe je Bert Heerink kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Bert Heerink boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Bert Heerink

Bert Heerink inhuren

€2.150,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Bert Heerink

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minuteninclusief tot 400 personen1 persoonAllround€2150,-

Vergelijkbare artiesten

€2.250,-
€1.995,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand