Eddie Taylor boeken

Inclusief geluid tot 300 personen: € 1.950,-
€1.650,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1650,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Disco / Soul

Eddie is een enorm ervaren zanger die maar la te graag jouw feestje komt omtoveren tot een onvergetelijke ervaring! Door zijn soul stem te combineren met een swingende performance is Eddie een must-have op uw feest.

Eddie Taylor boeken

Eddie Taylor, geboren en getogen in Guyana, is al sinds zijn zestiende levensjaar professioneel zanger. Al snel bleek dat Eddie veel meer was dan alleen een zanger (songwriter, arrangeur, producer). Hij is een rasartiest die zo enorm veelzijdig is dat vrijwel iedereen in de muziekwereld hem kent. Eddie deed het voorprogramma van acts als The Mighty Sparrow, Sam & Dave, Ben E. King, King Floyd en daarna op naar Europa, waar hij optrad met formaties als: The Swinging Soul Machine, voorprogramma voor James Brown, The Trammps, The Three Degrees, en Tavares. Hij verzorgde ook achtergrond zang voor animatie films als The Lion King I en II en Ferngully, voor artiesten als Anita Meijer, Willeke Alberti, Lee Towers, BZN, etc. en bij reclames van Bacardi Rum, Killean Bier (Heineken), FBTO en NS. Ook jingles voor Veronica’s radio and televisie.

Boekingen van Eddie Taylor

Tussen alle bedrijven door heeft Eddie ook nog enkele solo-CD’s gemaakt, die helaas de hitlijsten niet bereikten, doch wel de aandacht trok doordat hij covers vaak beter brengt dan de originele artiesten zelf. Van Lou Rawls tot Luther Vandross, van oude Soul tot hedendaagse R&B. Op dit moment doet Eddie mee aan The Voice Senior. Hij vertolkte tijdens de Blind Auditions “Disco Inferno” en swingde erop los. Het duurde niet lang of de coaches draaiden hun rode stoelen om. Ook zij konden niet stilzitten en stonden zelfs op om mee te dansen tijdens het optreden van Eddie.

Direct Eddie Taylor huren? Klik hier voor boekingen van Eddie Taylor

Eddie Taylor boeken

€1.650,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Eddie Taylor

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage1 persoonDisco / Soul€1650,-

Vergelijkbare artiesten

€1.495,-
€1.795,-
€1.495,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand