Jacqueline Govaert boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden (scroll naar beneden)
€6.950,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €6950,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  2-3 personen
 • Soort
  Small Acoustic (besloten)
 • Genre
  Pop / Ballads

Wil jij Jacqueline Govaert boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Jacqueline Govaert. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Jong geleerd, oud gedaan. Dat moet het motto zijn van Jacqueline Govaert. Nadat ze vanaf 1997 deel uitmaakte van de band Krezip ging het hard met haar muzikale carrière. Ze stond meerdere keren op Pinkpop, trad op voor volle concertzalen en won meerdere Awards met haar vrienden en jongere zusje Anne.

Biografie Jacqueline Govaert

De band houdt ermee op in 2009 en daarna kiest Jacqueline voor een solocarrière. Haar eerste stappen zonder haar vaste band achter zich zet ze al snel.

Zangeres boeken

Want producers en DJ’s staan in de rij om een samenwerking met haar aan te gaan. Ze neemt met Armin van Buuren het nummer ‘Never Say Never’ op. En treedt in april van 2010 op met het Metropole Orkest en Moke tijdens de 3FM Awards.

Boekingen van Jacqueline Govaert

Het is een kwestie van tijd voor ze met haar debuutplaat Good Life op de proppen komt, maar dat deze in 2010 gaat verschijnen, staat al vast. De pijlen zijn gericht op augustus van dat jaar en met de hulp van onder meer Alex Callier van Hooverphonic, Joost Zweegers (Novastar) en Tjeerd Bomhof van Voicst, moet dat zeker te doen zijn. ‘Overrated’ is de eerste single van het album, gevolgd door ‘Big World’ en begin 2011 ‘Hold Your Fire’.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Jacqueline Govaert kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Jacqueline Govaert wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Jacqueline Govaert wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Jacqueline Govaert online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Jacqueline Govaert kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Jacqueline Govaert boeken

Ben jij benieuwd hoe je Jacqueline Govaert kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Jacqueline Govaert boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Jacqueline Govaert

Jacqueline Govaert inhuren

€6.950,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Jacqueline Govaert

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Small Acoustic (besloten)1 x 30 minutenexclusief geluid en techniek2-3 personenPop / Ballads€6950,-
Live bandshow1 x 60 minutenexclusief, betreft inprikgage5 personenPop / Rock (eigen repertoire)€8950,-

Vergelijkbare artiesten

€5.950,-
€8.500,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand