Eltjo van Wijk boeken - Bekendeartiestboeken.nl

Eltjo van Wijk boeken

  • Tape-act
  • Duur: 1 x 40 minuten
  • Geluid: inclusief tot 1000 personen
  • Bezetting: 1 persoon
  • Genre: Feest / Nederlandstalig
  • Vanaf-gage: ex (eventuele) reiskosten / Feesttent: € 495,-

Eltjo van Wijk is een twintiger die geboren en getogen is in Nieuw Roden gelegen tussen de steden Drachten en Groningen. Al sinds zijn jonge jaren heeft Eltjo een passie voor het Nederlandse lied en het is dan ook niet vreemd dat hij later gaat zingen in zijn stamcafé. ‘Ons feestcafe’ en ‘Hallo halli’ waren zijn eerste singles. Hierna verscheen van de volkszanger ‘M’n plekkie, m’n stekkie’ dat landelijk heel veel Airplay heeft gekregen. Hierop ontving Eltjo zelfs een uitnodiging om in het Oostenrijkse Westendorf te komen optreden.

Eltjo van Wijk boeken

Eveneens op het Rood-Hit-Blauw label verschenen na dit succes nummers als ‘Laat mij nu maar gaan’, ‘Druk, druk, druk’ en het door Frank van Etten en Eltjo geschreven nummer ‘Helemaal top’.Ook de nieuwe single van Eltjo; ‘Ach Donder Maar Op’ wordt weer uitgebracht door Rood-Hit-Blauw produkties. De tekst van het nummer is geschreven door niemand minder dan “Johnny Bach”.

Boekingen van Eltjo van Wijk

Een pakkende en swingende track over een vrouw wat ooit ‘de ware’ leek maar door al haar leugenachtige verhalen is dat sprookje ineens voorbij. De kreet ‘Ach Donder Maar Op’ is zo krachtig dat je niet vreemd moet opkijken als velen deze straks gebruiken.

Direct Eltjo van Wijk huren? Klik hier voor boekingen van Eltjo van Wijk


Toon meer