Dave Dekker boeken

Bekend uit “Ciske de Rat de Musical”
€1.295,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1295,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 350 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlandstalig

Dave Dekker kreeg vanaf jonge leeftijd nationale bekendheid met zijn hoofdrol in Ciske de Rat de musical. En van zijn eigen soap op SBS: Dave Dekker Dendert Door. Samen met Danny de Munk bracht hij de single: ‘Laat ons niet alleen’ uit.

Dave Dekker boeken

Hierna volgde een mooie muziek carrière met verschillende grote televisie en publieke optredens o.a. in de H.M.H., De Wereld Draait Door, Idols, All You Need Is Love, RTL Live, Unicef gala, Mooi weer de Leeuw en de
Musical Awards. André van Duin schreef voor Dave de kerstsingles “Er staat een hele grote Kerstboom” en “Hé… ’t is weer Kessumus”.

Artiesten boeken

Na zijn deelname in de finale van de Voice Kids (1e seizoen) waar hij 2e werd, bracht hij het succes album: “Dit ben ik!” uit. Met o.a. de singles “Geef Mij Je Angst” en “Toen Ik Je Zag”, en zijn zelfgeschreven single “Ik Kijk In Je Ogen” die opnieuw uitgebracht werd door Gerard Joling en Jandino Asporaat. Na deelname aan The Voice en meerdere tv-programma’s gaat hij deze zomer weer een nieuwe single uitbrengen en vol voor optreden.

Boekingen van Dave Dekker

Dave voelt zich thuis op elk podium. Na 20 jaar kent Dave dan ook het klappen van de zweep. Het massale geklap van zijn enthousiaste publiek…dat went gelukkig nooit.  Dave is 100% NL!

Direct Dave Dekker boeken ? Klik hier voor boekingen van Dave Dekker

Dave Dekker boeken

€1.295,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Dave Dekker

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minuteninclusief tot 350 personen1 persoonNederlandstalig€1295,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€1.995,-
€1.495,-