Dopebwoy boeken

Prijscategorie: € 7.500,- tot € 10.000,-
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Rap-act
 • Genre
  Urban

Wil jij Dopebwoy boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Dopebwoy. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Jordan Jacott, beter bekend als Dopebwoy, is een Nederlandse rapper en producer met een lange, muzikale geschiedenis. Zijn vader was een DJ en leerde hem veel op muzikaal gebied. Na zich ver ontwikkeld te hebben als producer, besloot Dopebwoy ook zelf te gaan rappen. Dit bleek een goeie zet. Nu kon hij zijn ideeën direct uitwerken en tot een compleet product maken. Sinds 2014 is Dopebwoy erg druk geweest met produceren en heeft hij onder andere tracks geproduceerd voor Yes-R, Jayh en F1rstman. In 2016 dropt hij zijn eerste single als rapper. Samen met Jayh brengt hij de track ‘Selecta’ uit. In 2017 brengt Dopebwoy zijn eerste EP uit, met featurings van Jayh, CHO, Zefanio en Josylvio.

Biografie Dopebwoy

Met de single ´Cartier´ brak Dopebwoy door in de Nederlandse hiphop scene. Deze track stond meer dan 12 weken in de top 10 lijst van de Nederlandse Charts. Het was daarmee ook dé zomerhit van 2017 en op elk festival en in elke club te horen. In 2018 bracht Dopebwoy nog meer nieuwe tracks. Zo was hij te horen op de hit van Yung Felix, genaamd ‘Loco’ die meerdere keren platina is gegaan, en ook op de track ‘My Money’ van $hirak die 1x platina is gegaan, samen met Bizzey en Bokoesam.

Boekingen van Dopebwoy

Dit jaar bracht hij zijn album ´Forever Lit´. Met samenwerkingen van o.a. Boef, MHD, Yxng Bane en Frenna staat het album nu al langer dan 15 weken in de album top 10 van de Nederlandse Charts. Met nummers als: ‘Walou Crisis‘ en ‘Guap‘ die beide platina zijn gegaan heeft hij verder nog  samenwerkingen o.a. Boef, MHD, Yxng Bane en Frenna op het album die nu al langer dan 15 weken in de album top 10 van de Nederlandse Charts staat. Dat Dopebwoy niet weg te denken is uit de Nederlandse scene is een feit.

Rappers boeken

Daarentegen is zijn carrière een uitbreiding naar het buitenland gaan krijgen. In Frankrijk en the UK is de naam ‘Dopebwoy’ niet meer onbekend. Op dit moment gaat zijn song met Oboy en Aya Nakamura heel erg lekker. Zijn debuut album kwam al binnen op 1, de verwachtingen zijn dus hooggespannen.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Dopebwoy kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Dopebwoy wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Dopebwoy wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Dopebwoy online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Dopebwoy kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Dopebwoy boeken

Ben jij benieuwd hoe je Dopebwoy kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Dopebwoy boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Dopebwoy

Dopebwoy inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Dopebwoy

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Rap-act1 x 30 minutenexclusief geluid en techniek2 personenUrbanOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand