Dopebwoy boeken

Prijscategorie: € 7.500,- tot € 10.000,-
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Rap-act
 • Genre
  Urban

Dopebwoy boeken op jouw event of (bedrijfs)feest? Jordan Jacott, beter bekend als Dopebwoy, is een Nederlandse rapper en producer met een lange, muzikale geschiedenis. Zijn vader was een DJ en leerde hem veel op muzikaal gebied. Na zich ver ontwikkeld te hebben als producer, besloot Dopebwoy ook zelf te gaan rappen. Dit bleek een goeie zet. Nu kon hij zijn ideeën direct uitwerken en tot een compleet product maken. Sinds 2014 is Dopebwoy erg druk geweest met produceren en heeft hij onder andere tracks geproduceerd voor Yes-R, Jayh en F1rstman. In 2016 dropt hij zijn eerste single als rapper. Samen met Jayh brengt hij de track ‘Selecta’ uit. In 2017 brengt Dopebwoy zijn eerste EP uit, met featurings van Jayh, CHO, Zefanio en Josylvio.

Dopebwoy boeken

Met de single ´Cartier´ brak Dopebwoy door in de Nederlandse hiphop scene. Deze track stond meer dan 12 weken in de top 10 lijst van de Nederlandse Charts. Het was daarmee ook dé zomerhit van 2017 en op elk festival en in elke club te horen. In 2018 bracht Dopebwoy nog meer nieuwe tracks. Zo was hij te horen op de hit van Yung Felix, genaamd ‘Loco’ die meerdere keren platina is gegaan, en ook op de track ‘My Money’ van $hirak die 1x platina is gegaan, samen met Bizzey en Bokoesam.

Boekingen van Dopebwoy

Dit jaar bracht hij zijn album ´Forever Lit´. Met samenwerkingen van o.a. Boef, MHD, Yxng Bane en Frenna staat het album nu al langer dan 15 weken in de album top 10 van de Nederlandse Charts. Met nummers als: ‘Walou Crisis‘ en ‘Guap‘ die beide platina zijn gegaan heeft hij verder nog  samenwerkingen o.a. Boef, MHD, Yxng Bane en Frenna op het album die nu al langer dan 15 weken in de album top 10 van de Nederlandse Charts staat. Dat Dopebwoy niet weg te denken is uit de Nederlandse scene is een feit.

Rappers boeken

Daarentegen is zijn carrière een uitbreiding naar het buitenland gaan krijgen. In Frankrijk en the UK is de naam ‘Dopebwoy’ niet meer onbekend. Op dit moment gaat zijn song met Oboy en Aya Nakamura heel erg lekker. Zijn debuut album kwam al binnen op 1, de verwachtingen zijn dus hooggespannen.

Direct Dopebwoy boeken? Klik hier voor boekingen van Dopebwoy

Dopebwoy boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Dopebwoy

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Rap-act1 x 30 minutenexclusief geluid en techniek2 personenUrbanOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand