Robin Borneman boeken

Winnaar SBS6 “We Want More” 2021
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  op aanvraag
 • Geluid
  op aanvraag
 • Bezetting
  On stage: 1 persoon
 • Soort
  Live-act
 • Genre
  Pop/Rock

Wil jij Robin Borneman boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Robin Borneman. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Het recente leven van Robin Borneman laat zich het beste omschrijven als een spannend en muzikaal boek. Als een jongensdroom die is uitgekomen. Ergens in 2013 werd deze in het Brabantse Oss geboren zanger-muzikant via een YouTube filmpje ontdekt. En wel door Trans-Siberian Orchestra (TSO), een Amerikaans 20-koppig rock-orkest. TSO is een van de meest succesvolle Amerikaanse producties ooit, met meer dan 10 miljoen verkochte albums -en evenzoveel concertkaarten! TSO-oprichter en producer Paul O’ Neill [LINK] was dusdanig onder de indruk van Robin’s ‘whiskey-voice’ dat hij hem acuut een vaste plek gaf in de band.

Biografie Robin Borneman

Sindsdien tourt Robin met TSO elke winter langs alle grote arena’s van de Amerikaanse Oostkust. Met ruim 60 optredens van gemiddeld zo’n 15.000 bezoekers braken ze vorig jaar records [VIDEO] Op 30 juni 2015 sloot TSO bovendien ook nog eens ’s werelds grootste hardrock- en metalfestival Wacken Open Air in Duitsland af voor ruim 80.000 bezoekers [VIDEO] Het is een even sensationeel als explosief avontuur dat maar voor weinigen is weggelegd. In Robin’s eigen woorden: “Alsof je een oproep krijgt om je dienstplicht te vervullen, en bij aankomst direct wordt gepromoveerd tot generaal.”

Boekingen van Robin Borneman

In 2021 maakte Robin Borneman indruk door met zijn stemgeluid de jury van het SBS6 tv-programma “We Want More” volledig weg te blazen. Met maar liefst 5 tienen won hij de finale.”Ik ben nu al twintig jaar bezig met muziek. Dit is echt een gave en geweldige erkenning. En ook de bevestiging dat ik op de goede weg ben. Voor mij is het winnen van deze prijs de grootste dag in mijn muzikale carrière tot nog toe. Dit is zo’n ongelooflijke, ongelooflijke eer”, zo sprak hij na het behalen van deze prijs.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Robin Borneman kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Robin Borneman wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Robin Borneman wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Robin Borneman online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Robin Borneman kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Robin Borneman boeken

Ben jij benieuwd hoe je Robin Borneman kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Robin Borneman boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Robin Borneman

Robin Borneman inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Robin Borneman

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live-actop aanvraagop aanvraagOn stage: 1 persoonPop/RockOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand