Robin Borneman boeken

Winnaar SBS6 “We Want More” 2021
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  op aanvraag
 • Geluid
  op aanvraag
 • Bezetting
  On stage: 1 persoon
 • Soort
  Live-act
 • Genre
  Pop/Rock

Het recente leven van Robin Borneman laat zich het beste omschrijven als een spannend en muzikaal boek; als een jongensdroom die is uitgekomen. Ergens in 2013 werd deze in het Brabantse Oss geboren zanger-muzikant via een YouTube filmpje ontdekt door Trans-Siberian Orchestra (TSO), een Amerikaans 20-koppig rock-orkest. TSO is een van de meest succesvolle Amerikaanse producties ooit, met meer dan 10 miljoen verkochte albums -en evenzoveel concertkaarten! TSO-oprichter en producer Paul O' Neill [LINK] was dusdanig onder de indruk van Robin's 'whiskey-voice' dat hij hem acuut een vaste plek gaf in de band.

Robin Borneman boeken

Sindsdien tourt Robin met TSO elke winter langs alle grote arena's van de Amerikaanse Oostkust. Met ruim 60 optredens van gemiddeld zo'n 15.000 bezoekers braken ze vorig jaar records [VIDEO] Op 30 juni 2015 sloot TSO bovendien ook nog eens 's werelds grootste hardrock- en metalfestival Wacken Open Air in Duitsland af voor ruim 80.000 bezoekers [VIDEO] Het is een even sensationeel als explosief avontuur dat maar voor weinigen is weggelegd. In Robin's eigen woorden: “Alsof je een oproep krijgt om je dienstplicht te vervullen, en bij aankomst direct wordt gepromoveerd tot generaal.”

Boekingen van Robin Borneman

In 2021 maakte Robin Borneman indruk door met zijn stemgeluid de jury van het SBS6 tv-programma “We Want More” volledig weg te blazen. Met maar liefst 5 tienen won hij de finale.”Ik ben nu al twintig jaar bezig met muziek. Dit is echt een gave en geweldige erkenning. En ook de bevestiging dat ik op de goede weg ben. Voor mij is het winnen van deze prijs de grootste dag in mijn muzikale carrière tot nog toe. Dit is zo’n ongelooflijke, ongelooflijke eer”, zo sprak hij na het behalen van deze prijs.

Direct Robin Borneman boeken? Klik hier voor boekingen van Robin Borneman

Robin Borneman boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Robin Borneman

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live-actop aanvraagop aanvraagOn stage: 1 persoonPop/RockOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand