Donny Roelvink boeken

Bekend van De Roelvinkjes
€2.000,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2000,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  Exclusief en techniek
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Live show + meet & greet
 • Genre
  Urban

Donny Roelvink boeken voor jouw feest of event? Donny Roelvink werd geboren in Amsterdam. Hij is een zoon van volkszanger Dries Roelvink. In het gezin is Donny de jongste, hij heeft nog een oudere zus en een oudere broer, Dave Roelvink. Donny Roelvink verscheen als kind voor het eerst op de televisie in het programma Kinderen Dansen op het IJs. Waar hij samen met zijn schaatspartner Niki Wories het tot de finale wist te schoppen. En deze vervolgens te winnen.

Donny Roelvink boeken

Anno 2019 staat Donny Roelvink staat te trappelen om het land in te gaan met zijn eigen live show! Performen voor publiek zit toch ook bij Donny in het bloed, naast werkzaamheden als model, acteur en tv ster, zit . Dit jaar bracht de jongste Roelvink telg zijn eerste tracks ‘Auditie’ en ‘Spijt Schat’ uit. En werkt hij momenteel aan nieuwe muziek die op korte termijn uit zal gaan komen.

Boekingen van Donny Roelvink

Donny was het afgelopen jaar veelvuldig op TV. Zo was hij onder andere te zien in Expeditie Robinson en Temptation VIPS, en realityserie De Roelvinkjes. Ook is hij online actief op YouTube samen met broer Dave Roelvink. En ook op Instagram met ruim 350K volgers! geeft Donny je dagelijks een kijkje in zijn drukke en sportieve leven. Dit werd met zeer veel enthousiasme ontvangen, waarna iedereen ineens Donny Roelvink wilde boeken.

Eigen show

Donny is beschikbaar voor optredens. Hij kan vanaf heden geboekt worden voor een show van 1 x 15 minuten in combinatie met een Meet & Greet van 1 x 15 minuten. Totaal dus circa 1 x 30 minuten. Donny zingt zijn eigen nummers en wordt begeleid door een DJ/MC. Ook is Donny een graag geziene gast op radio en TV. Zo was hij de o.a. te gast bij de ‘Frank en Vrijdag Show’ op Radio 538 en bij ‘De Dino Show’. Daarnaast was hij te zien zijn bij het Glamour Health Challenge Event waar hij samen met andere BN’ers een workout gaf op muziek van bekende DJ’s.

Direct Donny Roelvink boeken? Klik hier voor boekingen van Donny Roelvink

Donny Roelvink boeken

€2.000,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Donny Roelvink

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live show + meet & greet1 x 30 minutenExclusief en techniek2 personenUrban€2000,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€1.295,-
€2.395,-
€2.495,-