Zugabe boeken

Inclusief geluid mogelijk / Exclusief eventuele reiskosten
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  2 x 90 minuten
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  6 personen
 • Soort
  Schlager / Tiroler / Feestband
 • Genre
  Schlager / Feest

Zugabe ist die Band bij uitstek für Oktoberfeest, bierfest, kermis, tentfest, schuttersfest of welke ander topfeest dan ook waar de Duitse hits uit de speakers dürfen knallen! 200% Stimmung is ons doel. Genieß van de beste Deutsche hits, bandleden in de Saal op de biertafels, boerderijgeluiden, verzoekjes, interactie, regelmatig zusammen proosten, polonaises, soms een trompetje dabei en nog veel mehr.

Zugabe boeken

In overleg kunnen we, voor het verhogen van de feestvreugde, uns repertoire aanvullen met Niederlandstalige feesthits. Dit omdat niet in alle Regionen ieder Duits Nummer meegezongen kan worden en omdat het gewoon leuk ist. Zugabe is dé band voor uw Oktoberfeest, Bierfeest, Tentfeest of elke andere gelegenheid waar der Saal op de Kopf mag. We presentieren het beste van twee werelden: Duitsland en Nederland. Het publiek kiest mee tussen de Deutsche en Niederlandse liedjes. Alles wat daarbij hoort, zal gebeuren op het podium. Een complete show met een interactie met het publiek. Zelfs de Duitse geraniums, houten hekjes en boerderijgeluiden mogen niet ontbreken.

Boekingen van Zugabe

Verzoekjes zijn geen probleem via de verzoeklijstjes achterop de viltjes die op de tafels liggen. Onze zanger roept immer: “Als we ze kennen, dan spelen we ze. Als we ze niet kennen, dan spelen we ze ook, maar dan een stuk slechter…” Daarnaast wisselen de bandleden soms van instrument en rennen ze soms zomaar het publiek in om op een tafel te gaan staan spelen De band staat garant für de beste partyhits, klassiekers, ballermannhits, polka’s, hollandse knallers en feesthits in een geweldige mix. Ideaal voor oktoberfeesten, bierfeesten, kermissen, braderieën, pleinfeesten en piratenfeesten. En soms lopen de bandleden draadloos mee met de polonaise in de zaal.

Direct Zugabe huren? Klik hier voor boekingen van Zugabe

Zugabe boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Zugabe

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Schlager / Tiroler / Feestband2 x 90 minutenexclusief6 personenSchlager / FeestOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand