Kaiser Max boeken

Dit is een vanaf-gage!
€2.550,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2550,-
 • Duur
  2 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief, alleen backline
 • Bezetting
  5 personen
 • Soort
  Schlager/Tiroler/Feestband
 • Genre
  Duits / Alpenrock

Wil jij Kaiser Max boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Kaiser Max. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Kaiser Max is de nieuwe 5 koppige band van ex-Palemiger Spatzen Peter Janssen . Kaiser Max onderscheid zich van de collega Alpenlandformaties door de traditionele Alpenland muziek te transformeren naar prettige in het gehoor liggende verknipte versies.

Biografie Kaiser Max

Door op geheel (eigen) wijze een weloverwogen repertoire toe te passen weet Kaiser Max een grote diversiteit publiek te entertainen. Alle bandleden hebben enorm veel ervaring in diverse muziekstijlen zoals Blues, Rock, Latin, Metal, Reggae en natuurlijk nummer één de Volkstümliche muziek! De band speelt alle hits in één groot tempo, en bestaat uit zowel de Alpenlandse (rock)nummers, alsook de onvervalste schlager.

Boekingen van Kaiser Max

Kaiser Max concentreert zich voornamelijk op de grotere evenementen zoals festivals en tentfeesten en zijn dan ook graag geziene gasten tijdens de grotere oktoberfesten, wiesenfesten en bierfeesten in binnen en buitenland.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Kaiser Max kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Kaiser Max wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Kaiser Max wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Kaiser Max online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Kaiser Max kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Kaiser Max boeken

Ben jij benieuwd hoe je Kaiser Max kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Kaiser Max boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Kaiser Max

Kaiser Max inhuren

€2.550,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Kaiser Max

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Schlager/Tiroler/Feestband2 x 60 minutenexclusief, alleen backline5 personenDuits / Alpenrock€2550,-

Vergelijkbare artiesten

€2.495,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand