HossaHossaHossa Oktoberfestband boeken

Ervaren, 6-koppige band voor Oktoberfeesten
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  3 x 45 minuten
 • Geluid
  exclusief, tegen meerprijs mogelijk tot 500 personen
 • Bezetting
  6 personen
 • Soort
  Schlager/Oktoberfest band
 • Genre
  Schlager / Apres-Ski

Wil jij HossaHossaHossa Oktoberfestband boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van HossaHossaHossa Oktoberfestband. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Leg je lederhosen of dirndl daarom maar alvast klaar: Oktoberfesten “sind heiss” en schieten momenteel overal in Nederland als paddenstoelen uit de grond. Enthousiasme voor Duitsland en Duitstalige (Bayerisch, Österreichisch) muziek. Serieuze aanpak en toch staat plezier maken hoog in het vaandel. Dat moet ook bij een feestband; het enthousiasme straalt er bij HossaHossaHossa vanaf!

Biografie HossaHossaHossa

Hossa Hossa Hossa is een 6-koppige in het Oktoberfest gespecialiseerde feestband uit het Noord-Hollandse Kennemerland. De band heeft veel ervaring met de Nederlandse variant van het Oktoberfest en ze weten daarom precies wat er nodig is om ieder publiek zingend en dansend op de tafels te krijgen. Hossa Hossa Hossa speelt een aanstekelijke mix van overbekende Duitse en Oostenrijkse schlagers, Oktoberfest klassiekers, Neue Volksmusik, Neue Deutsche Welle, Aprés Ski-hits en een aantal oorspronkelijke Duitse versies van in Nederland bekende hits.

Band voor Oktoberfeest

Hossa Hossa Hossa. Een authentieke Oktoberfest act met een Nederlands randjeDenk qua genre aan klassieke jaren 70 schlagers als bijvoorbeeld van Heino en Udo Jürgens en bekende kwaliteits-pop als Nena, Drafi Deutscher, Spider Murphy en Matthias Reim, maar ook de aprés ski hits van DJ Otzi, Tim Toupet etc.

Boekingen van HossaHossaHossa

Hossa Hossa Hossa een echte feestband met een bijbehorende show. Zalen op zijn kop zetten, dat is het idee. Schlagers…. iedereens “guilty pleasure” ;-) Met optredens in 2023 op de Zwarte Cross en als support act van de Duitse schlagerlegende Heino is deze band uitgegroeid tot een stabiele en professionele Oktoberfest act.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig HossaHossaHossa Oktoberfestband kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je HossaHossaHossa Oktoberfestband wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van HossaHossaHossa Oktoberfestband wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij HossaHossaHossa Oktoberfestband online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van HossaHossaHossa Oktoberfestband kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

HossaHossaHossa Oktoberfestband boeken

Ben jij benieuwd hoe je HossaHossaHossa Oktoberfestband kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct HossaHossaHossa Oktoberfestband boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van HossaHossaHossa Oktoberfestband

HossaHossaHossa Oktoberfestband inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van HossaHossaHossa Oktoberfestband

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Schlager/Oktoberfest band3 x 45 minutenexclusief, tegen meerprijs mogelijk tot 500 personen6 personenSchlager / Apres-SkiOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand