Deon Leon boeken

Bekend van o.a. ‘Popstars’ en ‘Topper Gezocht’
€1.495,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1495,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 150 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlandstalig / Latin / Pop

Wil jij Deon Leon boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Deon Leon. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Biografie Deon Leon

Deze aantrekkelijke verschijning heeft al flink wat vlieguren gemaakt! Deon Leon was de winnaar van Popstars waarna hij in de popgroep RED terecht kwam en daarmee een nummer 1 hit scoorde. Ook heeft hij al voor vele duizenden mensen opgetreden als leadzanger van de populaire band Beethoven.

Zanger, danser en entertainer

Deze artiest is een zanger, danser én entertainer en heeft de “latin touch” in zijn bloed, dit komt ook goed tot zijn recht bij zijn live shows. Verwacht een mix van Ricky Martin, Bruno Mars maar ook André Hazes en Nielson. Zijn shows zijn herkenbaar, meezingbaar én altijd dansbaar! Zingen zit in zijn bloed en zijn thuisbasis is heel muzikaal, de zanger is verloofd met Rachel Kramer die bekendheid verwierf door de band K-otic (Starmaker) en haar deelname aan The Voice of Holland.

Boekingen van Deon Leon

Na ruim 10 jaar ervaring werd het voor Deon de hoogste tijd om zijn vleugels uit te slaan en om aan zijn solo carrière te gaan werken, in 2017 bracht hij zijn eerste solo-single uit: ‘Geef je Over’. Nu is hij klaar voor de volgende stap: deze topper zal garant staan voor lekkere commerciële singles, mooie clips en goede live shows!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Deon Leon kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Deon Leon wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Deon Leon wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Deon Leon online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Deon Leon kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Deon Leon boeken

Ben jij benieuwd hoe je Deon Leon kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Deon Leon boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Deon Leon

Deon Leon inhuren

€1.495,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Deon Leon

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minuteninclusief tot 150 personen1 persoonNederlandstalig / Latin / Pop€1495,-

Vergelijkbare artiesten

€1.595,-
€1.775,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand