Dennis Wiltink boeken - Bekendeartiestboeken.nl

Dennis Wiltink boeken

  • Tape-act
  • Duur 1 x 30 minuten
  • Geluid: inclusief tot 250 personen
  • Bezetting: 1 persoon
  • Genre: Nederpop

Op 26 november 2006 maakte het Nederlands publiek voor het eerst kennis met de toen 19-jarige zanger. Voor Dennis was het meteen duidelijk: "Zingen wordt een uitgesproken passie van me en is in de toekomst een onderdeel van m'n leven".

Dennis Wiltink boeken

Een eerste single kon dan ook niet uitblijven. In 2010 verscheen zijn debuutsingle 'Die tijd van toen'.  Eind 2012 verscheen het langverwachte vervolg: 'Samen één'.De single kreeg enorm veel media-aandacht en behaalde hoge noteringen in de Nederlandse hitlijsten, zoals die van TROS Sterren.nl, Radio NL, Dutch Mega Charts, STerrenparade RTV OOst, etc. De waardering voor dit succes is de nominatie voor 'Beste Nederlands Talent' op de TROS BUMA AWARDS 2013.    

Boekingen van Dennis Wiltink

In 2013 verscheen ook zijn derde single 'Wie ben jij'. Diverse TV optredens en Radio interviews zijn logischerwijs het gevolg. In 2014 maakte Dennis tevens zijn debuut in het theater. De ultieme droom kwam daarmee een stukje dichterbij, want het is de wens van Dennis om in de toekomst een eigen theatershow te geven. Dit gaat ongetwijfeld een vervolg krijgen....

Dircet Dennis Wiltink huren? Klik hier voor boekingen van Dennis Wiltink


Toon meer