Dennis Wiltink boeken

*Tape-act * Duur 1 x 30 minuten * Geluid: inclusief tot 250 personen * Bezetting: 1 persoon * Genre: Nederpop * Ook 2 x 30 minuten te boeken: € 895,-

€695,-

Deel deze artiest:

Share on email
Share on facebook
Share on whatsapp

Dennis Wiltink is een artiest met een energieke show die past op vrijwel iedere gelegenheid. Of het nou een bruiloft, bedrijfsfeest of een bruine kroeg betreft, Dennis brengt altijd zijn unieke sfeer met zich mee. Zijn repertoire bestaat voornamelijk uit Nederlandstalige popmuziek.

Dennis Wiltink boeken

Zijn uitgebrachte singles worden veelvuldig gedraaid op bijvoorbeeld Radio NL, Sterren NL, etc. De hoogste notering bereikte hij met zijn single ‘Samen één’. Deze verscheen in de Dutch Charts Top 100 en leverde hem in 2013 een nominatie op in de categorie Sena Beste Nederlands Talent tijdens de Buma Awards.

Boekingen van Dennis Wiltink

Het is mogelijk dat Dennis het optreden aanpast naar uw wensen, mits het combineert met zijn Nederlandstalige repertoire. Het optreden is altijd inclusief eigen geluidstechnicus en standaard een A-set tot ca. 200 personen. Indien er geluid aanwezig is zal er worden ingeprikt op de aanwezige installatie.

Dircet Dennis Wiltink huren? Klik hier voor boekingen van Dennis Wiltink

Video afspelen

Dennis Wiltink boeken

€695,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€795,-
€795,-
€895,-