Brian Voet boeken

Winnaar BUMA Talent Award 2019
€695,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €695,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 350 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlandstalig

Wil jij Brian Voet boeken op jouw feest of event? Het is 2010, wanneer Brian voor het eerst in aanraking komt met het artiestenvak. Hij zingt daar het nummer “Kleine Jongen” van André Hazes. Met Passie brengt hij het nummer en vanaf dat moment weet Brian het zeker, het worden van artiest is zijn droom. Vanaf dat moment is hij bezig met muziek en beheerst het zijn leven. Dagenlang zingen in zijn eigen ingerichte kamer vol muziekapparatuur. Ook het bezoeken van concerten wordt routine, met als droom zelf ooit een concert te mogen geven.

Brian Voet boeken

In 2016 grijpt Brian officieel de microfoon vast en maakt hij een start voor zijn muzikale carrière. Vele singles worden uitgebracht en blijken stuk voor stuk een groot succes. In 2019 weet Brian dan ook een BUMA NL Award te winnen in de categorie “Talent van het jaar”. Wat een stap verder betekend in de nog maar jonge carrière van de Brabantse zanger.

Boekingen van Brian Voet

Brian is een “niet 13 in een dozijn zanger” met een zeer breed repertoire. De zanger heeft een flinke dosis podiumervaring waarmee hij elk publiek inpakt. Tijdens zijn optredens weet Brian het publiek te boeien, overtuigen, en vermaken.

Zanger boeken

Vanwege zijn breed repertoire is Brian Voet geschikt voor alle gelegenheden, zoals feesten, dinershows, zakelijke evenementen etc. Brian is een jonge frisse zanger die altijd 100% geeft om zijn publiek een mooie herinnering te geven.

Direct Brian Voet boeken? Klik hier voor boekingen van Brian Voet

Brian Voet boeken

€695,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Brian Voet

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minuteninclusief tot 350 personen1 persoonNederlandstalig€695,-

Vergelijkbare artiesten

€995,-
€495,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand