Brian Voet boeken

Winnaar BUMA Talent Award 2019
€695,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €695,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 350 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlandstalig

Wil jij Brian Voet boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Brian Voet. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Het is 2010, wanneer Brian voor het eerst in aanraking komt met het artiestenvak. Hij zingt daar het nummer “Kleine Jongen” van André Hazes. Met Passie brengt hij het nummer en vanaf dat moment weet Brian het zeker, het worden van artiest is zijn droom. Vanaf dat moment is hij bezig met muziek en beheerst het zijn leven. Dagenlang zingen in zijn eigen ingerichte kamer vol muziekapparatuur. Ook het bezoeken van concerten wordt routine, met als droom zelf ooit een concert te mogen geven.

Biografie Brian Voet

In 2016 grijpt Brian officieel de microfoon vast en maakt hij een start voor zijn muzikale carrière. Vele singles worden uitgebracht en blijken stuk voor stuk een groot succes. In 2019 weet Brian dan ook een BUMA NL Award te winnen in de categorie “Talent van het jaar”. Wat een stap verder betekend in de nog maar jonge carrière van de Brabantse zanger.

Boekingen van Brian Voet

Brian is een “niet 13 in een dozijn zanger” met een zeer breed repertoire. De zanger heeft een flinke dosis podiumervaring waarmee hij elk publiek inpakt. Tijdens zijn optredens weet Brian het publiek te boeien, overtuigen, en vermaken.

Zanger boeken

Vanwege zijn breed repertoire is Brian Voet geschikt voor alle gelegenheden, zoals feesten, dinershows, zakelijke evenementen etc. Brian is een jonge frisse zanger die altijd 100% geeft om zijn publiek een mooie herinnering te geven.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Brian Voet kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Brian Voet wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Brian Voet wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Brian Voet online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Brian Voet kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Brian Voet boeken

Ben jij benieuwd hoe je Brian Voet kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Brian Voet boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Brian Voet

Brian Voet inhuren

€695,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Brian Voet

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minuteninclusief tot 350 personen1 persoonNederlandstalig€695,-

Vergelijkbare artiesten

€995,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand