Dennie Damaro boeken - Bekendeartiestboeken.nl

Dennie Damaro boeken

  • Tape-act
  • Duur: 1 x 40 minuten
  • Geluid: exclusief, alleen monitorset
  • Bezetting: 1 persoon
  • Genre: Nederlandstalig / Feest
  • Optredens doordeweeks voor 18.00 uur: € 500,-

Dennie Damaro (46) staat al bijna 30 jaar op het podium en is met zijn warme stem, prachtige liedjes en jarenlange ervaring een aanrader voor elk event. In de jaren ‘90 was hij al een paar keer te gast in “Tien om te zien” en scoorde hij ook in Nederland al enkele hits, toch kwam zijn allergrootste hit en doorbraak pas in 2012. "Het Schlagerlied" stond 15 weken genoteerd in de Vlaamse Ultratop 10 waarvan 2 weken op nummer 2!

Dennie Damaro boeken

Begin 2013 gaat hij een samenwerking aan met Paul Severs en beide artiesten zingen drie duetten de Vlaamse top 10 in. Tot op de dag van vandaag staat Dennie stevig in de belangstelling en halen alle singles vlotjes de hitlijsten. Ook zijn professionele clips zijn in hoge rotatie veelvuldig te zien op Ment-TV. Zijn single “Ik Breng Geen Bloemen Voor Je Mee” in duet met de bekende stellingbouwer Michel Van Den Brande (The Sky Is The Limit) stond in 2016 weken hoog in de Vlaamse Ultratop 50.

Boekingen van Dennie Damaro

Op dit moment (2017) staat Dennie stevig in de belangstelling met zijn nieuwe single “Rode Rozen Schenk Ik Jou” en zijn nieuw album “Hart Van Goud”.  Hij begon op 17-jarige leeftijd met zanglessen en bracht zijn eerste singles uit. In 1992 mocht hij vier maal optreden in Tien Om Te Zien. In 1994 brengt hij zijn debuutplaat "Snaren der liefde" uit.

Direct Dennie Damaro huren? Klik hier voor boekingen van Dennie Damaro


Toon meer