Robert Den Brok boeken

Bekend van o.a. “Super Duper”
€795,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €795,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlandstalig / Feest

Wil jij Robert Den Brok boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Robert Den Brok. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

In het Nederlandse feestcircuit heeft Robert den Brok inmiddels al verschillende hits op zijn naam staan, waaronder ‘Als Ik In Je Ogen Kijk Melanie’, ‘Ik Heb Je Niet De Hemel Beloofd’ en ‘Kom Nou Eens Allemaal Mee‘.

Biografie Robert Den Brok

In 2010 kwam hij in contact met topproducer Kees Tel. Aan zijn hand scoorde Robert Mega Top 100 noteringen zoals “Vind Ik Leuk”, “Super Duper” en “Lekker!”. Met “Ik Heb Alleen Nog Maar Die Foto” kwam de sympathieke zanger en entertainer Robert den Brok wederom met een opvallende nieuwe single en heeft hij ervoor gekozen om deze klassieker van het legendarische duo Hepie & Hepie in een geheel eigen gezellig jasje te gieten.

Nederlandse feestzanger boeken

Met de single “Weekend” (i.s.m. DJ Menno & DJ Peet) heeft Robert tevens de nominatie voor Beste Party Single 2013 bij de Party Awards in de wacht gesleept.

Boekingen van Robert Den Brok

Robert trad, naast Nederland en Belgie, ook al op in Oostenrijk, Egypte en 2x in New York voor de daar woonachtige Nederlanders. Kortom: een half uurtje feesten voor een betaalbare prijs doe je met Robert den Brok!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Robert Den Brok kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Robert Den Brok wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Robert Den Brok wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Robert Den Brok online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Robert Den Brok kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Robert Den Brok boeken

Ben jij benieuwd hoe je Robert Den Brok kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Robert Den Brok boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Robert Den Brok

Robert Den Brok inhuren

€795,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Robert Den Brok

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage1 persoonNederlandstalig / Feest€795,-

Vergelijkbare artiesten

€1.095,-
€995,-
€1.095,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand