Dennie Christian boeken

* Tape-act * Duur: 1 x 30 minuten * Geluid: inclusief tot 400 personen * Bezetting: 1 persoon * Genre: Nederlands / Duits * Bekend van o.a. Rosamunde, Besamemucho,  e.a.

€3.195,-

Deel deze artiest:

Share on email
Share on facebook
Share on whatsapp

Wilt u Dennie Christian boeken op uw feest of evenement? Dat kan bij BekendeArtiestBoeken.NL. Met zijn opzwepend repertoire maakt hij van ieder evenement een feest! Dennie Christian vergaarde onlangs een grote schare nieuwe fans met zijn deelname aan het populaire tv-programma Beste Zangers. Hij zong daarin o.a. de nummers 'Watermensen', 'Geef mij nu je angst', 'Poison' en 'Als er nooit meer een morgen zou zijn' waardoor we hem op een andere manier hebben leren kennen.

Dennie Christian boeken

Deze sympathieke Duitse schlagerzanger maakte zijn tv-debuut in 1974 met het bekende nummer 'Rosamunde'. Daarna volgde diverse andere hits zoals 'Besame Mucho', 'Wij zijn twee vrienden' en 'Uit elkaar'. Dit laatste nummer, oorspronkelijk van rapper Yes-R, bracht Dennie op geheel eigen wijze tijdens het programma 'Ali B op volle toeren' wat een gigantisch succes werd in de hitlijsten.

Dennie Christian huren

Vorig jaar was Dennie Christian ook te zien op het witte doek, hij bemachtigde een van de hoofdrollen in de film 'Ron Goossens, Low Budget Stuntman'. Naast zijn rol in de film verzorgde hij ook alle soundtracks waaronder de titelsong 'Ik leef niet meer voor jou', een cover van Marco Borsato.

Boekingen van Dennie Christian

Op dit moment is Dennie Christian erg druk met optredens in binnen- en buitenland. Zo schreef hij onlangs het nummer 'Bloemen geven kleur aan je leven' welke hij begin augustus zal vertolken tijdens het Varend Corso Westland.

Dennie Christian inhuren

Een optreden van Dennie Christian is een unieke ervaring. Informeer nu naar de mogelijkheden!

Direct Dennie Christian huren? Klik hier voor boekingen van Dennie Christian

Video afspelen

Dennie Christian boeken

€3.195,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€2.250,-
€3.650,-