Bryan B boeken

€2.500,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2500,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 800 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Soul / Swing

Bryan B. liet tijdens de finale van “The Winner Is” aan heel Nederland zien dat hij letterlijk en figuurlijk de grootste zanger van deze SBS6 talentenjacht was.

Bryan B boeken

Tijdens zijn optredens in The Winner Is wist Bryan B. het publiek telkens weer te raken met zijn geweldige stem en charisma. Het ene moment krijgt Bryan de zaal doodstil met een gevoelige en loepzuiver gezongen ballad, maar net zo makkelijk zet hij de tent op zijn kop met een spetterende discomedley. Een zeer veelzijdige zanger dus, die Bryan B! Zingen is de grote passie van Bryan B en dat is te zien! Misschien komt het door zijn Surinaamse roots, maar het enthousiasme spettert van het podium en dat weet hij perfect over te brengen op het aanwezige publiek. Optreden is zijn lust en zijn leven en dat is maar goed ook want voor het geld hoeft Bryan B. het niet te doen; hij won meer dan 1 miljoen euro tijdens zijn deelname aan The Winner Is!

Boekingen van Bryan B

Daar heeft Bryan B wel hard voor moeten werken; hij moest meer dan 60 kandidaten verslaan in de strijd om deze gigantische hoofdprijs. Daarbij zaten niet de minste artiesten: onder andere de dames van Lois Lane, oud Idols finaliste Dewi Pechler en de populaire volkszanger Rene Schuurmans deden een gooi naar het magische miljoen. Bryan zelf had gelukkig ook al voldoende podium ervaring om deze professionals achter zich te laten. Hij toonde zijn kunsten eerder al aan het publiek tijdens diverse dinnershows in Studio 21, waaronder DinnerShow of the Centuries en Novomundo. Ook was Bryan te bewonderen in de musical Blues Brothers. Daarnaast zijn er ook al enkele singles en albums van Bryan B. verschenen voor zijn deelname aan The Winner Is, en er zullen er ongetwijfeld nog een aantal volgen.

Direct Bryan B huren? Klik hier voor boekingen van Bryan B

Bryan B boeken

€2.500,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Bryan B

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minuteninclusief tot 800 personen1 persoonSoul / Swing€2500,-

Vergelijkbare artiesten

€2.295,-
€2.450,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand