Bryan B boeken

€2.500,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2500,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 800 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Soul / Swing

Wil jij Bryan B boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Bryan B. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Bryan B. liet tijdens de finale van “The Winner Is” aan heel Nederland zien dat hij letterlijk en figuurlijk de grootste zanger van deze SBS6 talentenjacht was.

Biografie Bryan B

Tijdens zijn optredens in The Winner Is wist Bryan B. het publiek telkens weer te raken met zijn geweldige stem en charisma. Het ene moment krijgt Bryan de zaal doodstil met een gevoelige en loepzuiver gezongen ballad, maar net zo makkelijk zet hij de tent op zijn kop met een spetterende discomedley. Een zeer veelzijdige zanger dus, die Bryan B! Zingen is de grote passie van Bryan B en dat is te zien! Misschien komt het door zijn Surinaamse roots, maar het enthousiasme spettert van het podium en dat weet hij perfect over te brengen op het aanwezige publiek. Optreden is zijn lust en zijn leven en dat is maar goed ook want voor het geld hoeft Bryan B. het niet te doen; hij won meer dan 1 miljoen euro tijdens zijn deelname aan The Winner Is!

Boekingen van Bryan B

Daar heeft Bryan B wel hard voor moeten werken; hij moest meer dan 60 kandidaten verslaan in de strijd om deze gigantische hoofdprijs. Daarbij zaten niet de minste artiesten: onder andere de dames van Lois Lane, oud Idols finaliste Dewi Pechler en de populaire volkszanger Rene Schuurmans deden een gooi naar het magische miljoen. Bryan zelf had gelukkig ook al voldoende podium ervaring om deze professionals achter zich te laten. Hij toonde zijn kunsten eerder al aan het publiek tijdens diverse dinnershows in Studio 21, waaronder DinnerShow of the Centuries en Novomundo. Ook was Bryan te bewonderen in de musical Blues Brothers. Daarnaast zijn er ook al enkele singles en albums van Bryan B. verschenen voor zijn deelname aan The Winner Is, en er zullen er ongetwijfeld nog een aantal volgen.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Bryan B kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Bryan B wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Bryan B wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Bryan B online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Bryan B kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Bryan B boeken

Ben jij benieuwd hoe je Bryan B kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Bryan B boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Bryan B

Bryan B inhuren

€2.500,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Bryan B

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minuteninclusief tot 800 personen1 persoonSoul / Swing€2500,-

Vergelijkbare artiesten

€2.500,-
€2.495,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand