De Rode Lopers boeken

  • Openingsact
  • Duur: max. 3 uur 
  • Geluid: n.v.t.
  • Bezetting: 3 personen
  • Genre: opening/exclusief

Het wordt tijd voor ‘De Rode Lopers’ bij de entree! Stelt u zich eens voor; niet alleen de langste rode loper van Nederland maar ook nog eens de meest uitdagende.... Een rode loper die zigzag over het parkeerterrein gaat? Eindigt de rode loper aan de waterkant en ziet u deze aan de overkant weer doorlopen? Geen nood, ‘De rode Lopers’ zorgen dat u veilig oversteekt. Over de nieuwe snelweg of door het bos heen? Geen uitdaging is ‘De Rode Lopers’ te gek! Sla aan het begin op de rode knop... en wordt welkom geheten in diverse talen... ‘De Rode Lopers’, een belevenis op zich! En wat dacht u van de extra bij te boeken ‘Grande Dame’?

De Rode Lopers boeken

Wilt u het nog spectaculairder te maken? Dan plaatsen wij voor u ‘De Grand Dame’ van maar liefst 3,5 meter hoog! ‘De Grand Dame’ staat aan het begin, halverwege, of aan het eind van de Rode Loper. Deze ‘Grande Dame’ nodigt uw gasten op theatrale wijze uit om haar brocante gouden rokken te betreden. Wanneer ‘De Grand Dame’ aan het gouden koord trekt, opent haar jurk als een theaterdoek. Uw gasten betreden deze bijzondere doorgang om vervolgens breed lachend hun weg te vervolgen naar uw entrée.

Boekingen van De Rode Lopers

‘De Grand Dame’ staat aan het eind van Rode Loper en de acteurs placeren uw gasten aan de buitenkant van de Rode Loper zodat ze frontaal en duidelijk zicht hebben op de opening. De Grand Dame nodigt u uit naar voor te schreden en zij zal (in overleg) meerdere personen uitnodigen te participeren tijdens deze openingshandeling. Te denken valt aan het aandragen van het rode kussen, het oplichten van de zilveren dekschaal, het aanreiken van de gouden schaar en het in de lucht schieten van ‘dwarrels en streamers’ (confetti).

Direct De Rode Lopers huren? Klik hier voor boekingen van De Rode Lopers


Toon meer