La Strada boeken

€1.575,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1575,-
 • Duur
  4 x 30 minuten binnen 4 uur
 • Geluid
  n.v.t.
 • Bezetting
  3 personen
 • Soort
  Troubadourstrio
 • Genre
  Wereldmuziek

Wil jij La Strada boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van La Strada. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

La Strada neemt u mee op een muzikale reis rond de wereld. Ska, Pop, Klezmer, Jazz, Rock ‘n Roll, Blues, Çzardas, in het Nederlands, Russisch, Engels, Spaans en nog veel meer. Niks is te gek.

Biografie La Strada

Van salons en blokhutten tot parkeerterreinen van 5-sterren hotels speelt La Strada voor managers en personeel, beslissers en besluitelozen, grootouders en kleinkinderen, gelovigen en goddelozen. Dit energieke muzikale drietal speelt voor, tussen en met het publiek. Akoestisch of met een door henzelf ontworpen draadloos geluidsysteem. Zo kunnen ze één tot en met honderden mensen aan. Overal zetten ze iets unieks neer.

Boekingen van La Strada

La Strada bestaat uit rasentertainers die reeds in alle hoeken van de wereld optraden. En voor publiek van allerlei pluimage. Wie La Strada al langer kent weet dat ze altijd goed aanvoelen wat er op uw happening nodig is. Soms is La Strada een vriendelijk, maar ongeleid projectiel, en soms maakt La Strada gewoon letterlijk en figuurlijk wereldmuziek.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig La Strada kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je La Strada wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van La Strada wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij La Strada online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van La Strada kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

La Strada boeken

Ben jij benieuwd hoe je La Strada kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct La Strada boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van La Strada

La Strada inhuren

€1.575,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van La Strada

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Troubadourstrio4 x 30 minuten binnen 4 uurn.v.t.3 personenWereldmuziek€1575,-

Vergelijkbare artiesten

Geen vergelijkbare artiesten gevonden

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand