La Strada boeken

€1.575,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1575,-
 • Duur
  4 x 30 minuten binnen 4 uur
 • Geluid
  n.v.t.
 • Bezetting
  3 personen
 • Soort
  Troubadourstrio
 • Genre
  Wereldmuziek

La Strada neemt u mee op een muzikale reis rond de wereld. Ska, Pop, Klezmer, Jazz, Rock ‘n Roll, Blues, Çzardas, in het Nederlands, Russisch, Engels, Spaans en nog veel meer. Niks is te gek.

La Strada boeken

Van salons en blokhutten tot parkeerterreinen van 5-sterren hotels speelt La Strada voor managers en personeel, beslissers en besluitelozen, grootouders en kleinkinderen, gelovigen en goddelozen. Dit energieke muzikale drietal speelt voor, tussen en met het publiek. Akoestisch of met een door henzelf ontworpen draadloos geluidsysteem. Zo kunnen ze één tot en met honderden mensen aan. Overal zetten ze iets unieks neer.

Boekingen van La Strada

La Strada bestaat uit rasentertainers die reeds in alle hoeken van de wereld optraden. En voor publiek van allerlei pluimage. Wie La Strada al langer kent weet dat ze altijd goed aanvoelen wat er op uw happening nodig is. Soms is La Strada een vriendelijk, maar ongeleid projectiel, en soms maakt La Strada gewoon letterlijk en figuurlijk wereldmuziek.

Direct La Strada huren? Klik hier voor boekingen van La Strada

La Strada boeken

€1.575,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van La Strada

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Troubadourstrio4 x 30 minuten binnen 4 uurn.v.t.3 personenWereldmuziek€1575,-

Vergelijkbare artiesten

Geen vergelijkbare artiesten gevonden

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand