Come Again boeken

€1.495,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1495,-
 • Duur
  avondvullend in overleg
 • Geluid
  inclusief tot 200 personen
 • Bezetting
  3 personen
 • Soort
  Live akoestisch trio
 • Genre
  Allround

Wil jij Come Again boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Come Again. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Come Again: ‘het grootste duo van Nederland’! Waarom? Omdat Come Again uit drie bandleden bestaat!

Biografie Come Again

Drie muzikanten die met (akoestische/bas) gitaren en één trommel, en vooral met 1,2 en 3 stemmige gezongen popliedjes spelen van de jaren 60 tot en met vandaag.

Alles wordt gespeeld

Alles passeert bij Come Again de revue: van de Beatles tot aan Van dik Hout, Everly brothers, Crowded house, Acda en de Munnik en, jawel hoor, ook een echte smartlap wordt niet geschuwd. En dit alles voor, met en soms zelfs door het publiek.

Boekingen van Come Again

Een kleine bezetting, semi-akoestisch, neemt weinig ruimte in beslag. Van sfeervole achtergrond muziek, tot uitbundig feest en alles daartussen! Alles 100% LIVE én publieks-interactief. (zelf voor/met kinderen!) Volledig versterkt of geheel akoestisch en… mobiel.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Come Again kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Come Again wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Come Again wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Come Again online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Come Again kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Come Again boeken

Ben jij benieuwd hoe je Come Again kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Come Again boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Come Again

Come Again inhuren

€1.495,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Come Again

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live akoestisch trioavondvullend in overleginclusief tot 200 personen3 personenAllround€1495,-

Vergelijkbare artiesten

€1.295,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand