De Grote Karaoke Show boeken

€3.000,-

Deel deze artiest:

Share on email
Share on facebook
Share on whatsapp

 • Prijs
  €3000,-
 • Duur
  2 x 60 OF 1 x 90 minuten
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  8 personen
 • Soort
  Feestband
 • Genre
  Allround / Feest

Dé show waar jij aan de microfoon staat met een volledige liveband achter je. Kies uit een lijst van 100 songs en bouw een feestje tijdens een knotsgekke avond vol meezingen, dansen, springen, tranen en live gezongen top entertainment. Je wordt bijgestaan door de band, de tekst staat voor je neus en een uitzinnig publiek ligt aan je voeten. Het geheel wordt aan elkaar gepraat door een presentator die je uitdaagt, op je gemak stelt en met een snelle kwinkslag van je zenuwen afhelpt. Wie wil er nou niet voor heel even in de schoenen staan van de Backstreet Boys, Amy Winehouse, The Beatles of De Jeugd van Tegenwoordig? Of n og beter: je buurman of je vriendin die ineens de sterren van de hemel zingt..!

De Grote Karaoke Show boeken

Dat geen enkel feest of podium meer veilig is bewees deze kleurrijk uitgedoste energietrein onder andere tijdens Oud en Nieuw in een uitverkocht Hedon, maar ook tijdens shows op onder andere de Vierdaagsefeesten in Nijmegen en in het PEC Zwolle Stadion. De conservatorium geschoolde muzikanten spelen de pannen van het dak en voelen de karaoke kandidaten feilloos aan. De kandidaten staan er niet alleen voor: er is een zanger en zangeres aanwezig ter ondersteuning. Deze twee zorgen er ook voor dat de band naast karaoke ook zelf nummers kan spelen om de vaart in de show te houden als dat nodig is. Zet je schrap voor een show waarover nog jaren wordt gesproken!

Boekingen van De Grote Karaoke Show

De Grote Karaoke Show is geschikt voor festivals, tentfeesten, bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, maar ook conceptuele avonden in poppodia, zalen en clubs. De show is op verzoek te boeken inclusief licht en geluid door een professioneel licht- en geluidsbedrijf. Daarnaast kunnen we Special FX, zoals confetti en CO2 verzorgen. Op deze manier wordt ieder feest, van klein tot groot, op maat aangepakt en staan kwaliteit, professionaliteit, interactie, plezier en muzikaliteit voorop.

Direct De Grote Karaoke Show huren? Klik hier voor boekingen van De Grote Karaoke Show

De Grote Karaoke Show boeken

€3.000,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van De Grote Karaoke Show

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optreden Duur Geluid Bezetting Genre Prijs
Feestband2 x 60 OF 1 x 90 minutenexclusief8 personenAllround / Feest€3000,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€2.695,-
€2.495,-
€2.750,-