Rockaholics boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden (scroll naar beneden)
€2.250,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2250,-
 • Duur
  3 x 50 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 500 personen of inprik
 • Bezetting
  6 personen
 • Soort
  Live bandshow 2023
 • Genre
  Allround / Feest

Wil jij Rockaholics boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Rockaholics. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Bij de band Rockaholics zul je vast denken dat het repertoire alleen bestaat uit rockklassiekers maar niets is minder waar. Deze 6 koppige coverband spelen herkenbare nummers uit de jaren ’80, ’90 tot de hedendaagse feestkrakers.

Biografie Rockaholics

De band is in 2014 opgericht en bestaat uit 6 bloedfanatieke jonge muzikanten die allemaal dezelfde passie hebben en dat is muziek maken. Ze willen graag iedereen laten feesten en meespringen op hun muziek.

2 dames in de band

De band heeft zelfs 2 dames binnen de gelederen. Corine op leadzang en Nomie op basgitaar/zang. Dit vrouwelijke duo zorgt samen met 4 stoere muzikanten voor een fantastisch geheel.

Boekingen van Rockaholics

Vol energie zetten deze jonge muzikanten op verschillende evenementen een geweldig feest neer en maken er een onvergetelijke avond van! Deze stoere coverband is zeer geschikt voor tentfeesten, dorpsfeesten en schuurfeesten.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Rockaholics kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Rockaholics wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Rockaholics wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Rockaholics online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Rockaholics kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Rockaholics boeken

Ben jij benieuwd hoe je Rockaholics kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Rockaholics boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Rockaholics

Rockaholics inhuren

€2.250,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Rockaholics

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live bandshow 20233 x 50 minuteninclusief tot 500 personen of inprik6 personenAllround / Feest€2250,-
Live bandshow 20243 x 45 minuteninclusief tot 500 personen of inprik6 personenAllround / Feest€2495,-
Live bandshow 20233 x 45 minuteninclusief tot 1000 personen6 personenAllround / Feest€2495,-
Live bandshow 20243 x 45 minuteninclusief tot 1000 personen6 personenAllround / Feest€2795,-

Vergelijkbare artiesten

€1.995,-
€2.495,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand