De Dikdakkers boeken

* Tape-act * Duur: 1 x 30 minuten * Geluid: inclusief tot 400 personen * Bezetting: 2 personen * Genre: Feest / Apres-Ski * Zing, dans en feest mee!

€1.795,-

Deel deze artiest:

Share on email
Share on facebook
Share on whatsapp

De Dikdakkers boeken voor een optreden? BekendeArtiestBoeken.NL is hét boekingsbureau waar je gemakkelijk en snel alle artiesten kunt boeken. Hieronder vind je meer informatie met betrekking tot het boeken van De Dikdakkers

Biografie De Dikdakkers

De Dikdakkers weten precies hoe het publiek getrakteerd moet worden op een feest. Het repertoire is uitsluitend Nederlandstalig “Lang leve de lol en daar gaan we nog een keer” is hierbij het motto. Interactie met het publiek staat voorop, tijdens een optreden van De Dikdakkers is stil staan onmogelijk.

De Dikdakkers boeken

Anton Geerts en Hans Voogd vormen het feestduo de Dikdakkers. De show van de Dikdakkers staat bol van vrolijke liedjes en interactie met het feestpubliek. 'Het Vliegerlied', 'Hobbelpaard' en de hit 'Cowboys & Indianen' zijn slechts een kleine greep uit het grote repertoire.

Boekingen van De Dikdakkers

Het vrolijke duo heeft ook speciaal voor de kleintjes onder ons een spectaculaire show voor kinderen: Cowboys & Indianen Kidz Show! De Cowboys en Indianen Kidz Show is een interactieve show waarin de kinderen middels een voice-over meegenomen worden langs de hits van de Dikdakkers.

Direct De Dikdakkers boeken ? Klik hier voor boekingen van De Dikdakkers

Video afspelen

De Dikdakkers boeken

€1.795,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€2.495,-
€1.295,-
€2.650,-