Saskia & Serge boeken

Ook te boeken als seniorenshow voor speciaal tarief!
€1.995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1995,-
 • Duur
  1 x 35 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 400 personen
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlandstalig

Wil jij Saskia & Serge boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Saskia & Serge. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Saskia & Serge hebben maar liefst 66 single’s en 27 albums gemaakt! Ze hebben zelf een professionele audio studio en schrijven niet alleen voor zichzelf maar ook voor anderen. Daarnaast hebben ze ook nog tijd voor hun hobby’s zoals, de huisdieren (hond ,kat ,eenden .ganzen en kippen ). Saskia doet aan ballettraining , Serge voetbalt in de plaatselijke club, SVS’65, hij fluit jeugdwedstrijden en is ook sportverzorger. Ook voetbalt hij voor het goede doel bij het “World Master Team ” van René van de Kerkhof.

Biografie Saskia & Serge

Samen houden ze van tennissen ,skiën , Aziatisch eten en kokkerellen. Hun optreden bestaat voor een deel uit eigen repertoire , maar ook up-to-date songs van bijv. Celine Dion etc. Op Amerikaanse themafeesten zingen ze bijvoorbeeld hoofdzakelijk Country-songs. Voor senioren is het grotendeels een Nederlandstalig optreden. Voor personeelsfeesten maken ze een zeer aantrekkelijke mix van oud en nieuw repertoire en zetten ze met gemak de zaal op z’n kop.

Boekingen van Saskia & Serge

Saskia en Serge hebben voldoende repertoire om het optreden aan de wens van de opdrachtgever te voldoen zonder hun eigen identiteit te verliezen.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Saskia & Serge kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Saskia & Serge wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Saskia & Serge wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Saskia & Serge online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Saskia & Serge kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Saskia & Serge boeken

Ben jij benieuwd hoe je Saskia & Serge kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Saskia & Serge boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Saskia & Serge

Saskia & Serge inhuren

€1.995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Saskia & Serge

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 35 minuteninclusief tot 400 personen2 personenNederlandstalig€1995,-

Vergelijkbare artiesten

€1.795,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand