Saskia & Serge boeken

Ook te boeken als seniorenshow voor speciaal tarief!
€1.995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1995,-
 • Duur
  1 x 35 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 400 personen
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlandstalig

Saskia & Serge hebben maar liefst 66 single’s en 27 albums gemaakt! Ze hebben zelf een professionele audio studio en schrijven niet alleen voor zichzelf maar ook voor anderen. Daarnaast hebben ze ook nog tijd voor hun hobby’s zoals, de huisdieren (hond ,kat ,eenden .ganzen en kippen ). Saskia doet aan ballettraining , Serge voetbalt in de plaatselijke club, SVS’65, hij fluit jeugdwedstrijden en is ook sportverzorger. Ook voetbalt hij voor het goede doel bij het “World Master Team ” van René van de Kerkhof.

Saskia & Serge boeken

Samen houden ze van tennissen ,skiën , Aziatisch eten en kokkerellen. Hun optreden bestaat voor een deel uit eigen repertoire , maar ook up-to-date songs van bijv. Celine Dion etc. Op Amerikaanse themafeesten zingen ze bijvoorbeeld hoofdzakelijk Country-songs. Voor senioren is het grotendeels een Nederlandstalig optreden. Voor personeelsfeesten maken ze een zeer aantrekkelijke mix van oud en nieuw repertoire en zetten ze met gemak de zaal op z’n kop.

Boekingen van Saskia & Serge

Saskia en Serge hebben voldoende repertoire om het optreden aan de wens van de opdrachtgever te voldoen zonder hun eigen identiteit te verliezen.

Direct Saskia & Serge huren? Klik hier voor boekingen van Saskia & Serge

Saskia & Serge boeken

€1.995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Saskia & Serge

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 35 minuteninclusief tot 400 personen2 personenNederlandstalig€1995,-

Vergelijkbare artiesten

€2.295,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand