Frank & Mirella boeken

Hollandse gezelligheid!
€1.650,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1650,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlandstalig

Wil jij Frank & Mirella boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Frank & Mirella. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Frank en Mirella zijn niet meer weg te denken van de Nederlandse podia. Hun optredens blijven voor de fans en liefhebbers van het Nederlandse lied ‘Een feest der herkenning’.

Biografie Frank & Mirella

Voor jong en oud, want de hits blijven veel gedraaid worden op de radio. Wie zingt ze niet mee ‘De verzonken stad’, ‘Wat ik zou willen’, ‘De vissers van San Juan’, ‘Nou en of love‘, allemaal hits van het sympathieke duo Frank en Mirella.

Garantie voor gezelligheid

Een optreden van Frank en Mirella staat voor kwaliteit en Hollandse gezelligheid, of dit nu een optreden in een verzorgingscentrum, bruiloft, bedrijfsfeest, piratenfeest of groot buiten evenement is, Frank en Mirella vermaken u en uw gasten met de echte Hollandse muziek waarbij hun bekende hits zeker niet zullen ontbreken.

Boekingen van Frank & Mirella

Het duo staat nog altijd met grote regelmaat op het podium. Dat het duo tot op de dag van vandaag nog steeds populair is, blijkt uit de vele Frank en Mirella hits die zowel op de piraten, als ook op de lokale regionale en landelijke radiostations veelvuldig voorbij komen.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Frank & Mirella kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Frank & Mirella wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Frank & Mirella wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Frank & Mirella online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Frank & Mirella kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Frank & Mirella boeken

Ben jij benieuwd hoe je Frank & Mirella kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Frank & Mirella boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Frank & Mirella

Frank & Mirella inhuren

€1.650,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Frank & Mirella

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage2 personenNederlandstalig€1650,-

Vergelijkbare artiesten

€1.795,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand