De Bouwvakkerts boeken - Bekendeartiestboeken.nl

De Bouwvakkerts boeken

  • Animatie-act
  • Duur: vanaf 1 uur
  • Geluid: n.v.t.
  • Bezetting: 2 personen
  • Genre: Komisch / Theater Dit is een vanaf prijs voor 1 act in 1 uur. Informeer vrijblijvend voor de gage voor langere optreedtijd en/of meerdere acts. Naast de gage worden ook eventuele reiskosten doorberekend.

Een steengoed alternatief voor een ober die met een lullig plankje rondgaat.. zijn de twee stoere bouwvakkers. Even wat mannelijker en minder stijfjes. Ideaal voor een mannenavond.. spijkers ipv cocktailprikkers en organiseren spijkerpoepen als iedereen beschonken is... Iedereen doet mee.. gegarandeerd! Als u zegt wanneer ze kunnen komen, dan houden ze daar rekening mee met hun schaft!

De Bouwvakkerts boeken

Deze Typetjes bevinden zich tussen het publiek. Zij doen geloven dat zij de laatste dingen aan het aftimmeren zijn en zitten vol met slappe klusverhalen. Mensen worden eventueel op humoristische wijze bediend met hapjes. 

Boekingen van De Bouwvakkerts

De Bouwvakkerts worden ook ingezet bij de deur. Hier begeleiden zij uw gasten langs hun klusprojecten, spijkers en gereedschap… zonder dat hun ‘werk’ wordt aangetast en mensen zich kunnen bezeren. 

Direct De Bouwvakkerts boeken? Klik hier voor boekingen van De Bouwvakkerts


Toon meer