Klooster Dames boeken

Vanaf prijs voor 1 act in 1 uur / Meer acts/tijd mogelijk
€699,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €699,-
 • Duur
  vanaf 1 uur
 • Geluid
  n.v.t.
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Animatie-act
 • Genre
  Komisch / Theater

Ontspannen een ruimte betreden is voor velen nogal een opgave. Wanneer zij ontvangen worden door de Pinguïnuide dames ‘De Nonnen van Rust en Vreugde’ worden zij snel op hun gemak gesteld. Door hun dosis humor en fijnzinnige gemoedelijke woorden vergeten zij de filestress en hun maag zal ontspannen om zo vervolgens volledig van het festijn te kunnen genieten. Wanneer zij helpen in de bediening en de gasten hun diepste geheimen laten onthullen, zullen de gasten zich veilig voelen om zonder schaamte de dansvloer te betreden.

Klooster Dames boeken

Wanneer het buffet geopend wordt, spreken zij samen met de gasten een gebed, om zo zonder blazoen van de lekkernij te kunnen gaan smullen. Deze nonnen boekt u ook als Bingoleidsters, want Bingo vind iedereen leuk.

Boekingen van Klooster Dames

Geloven is winnen met een engeltje op je schouder.. Creëer een Win Win Situatie… Bingo en entertainment boekt u te samen met deze balspelende dames. Bij een volle kaart roept u: Halleluja! Is er kruis verkeerd geslagen, dan dient dit op passende wijze verbaal en non-verbaal opgebiecht te worden! Deze nonnen boekt u om spanning op te bouwen in uw publiek. In kleine of grote zaaltjes, voor of na het buffet. Deze nonnen boekt u inclusief bingokaarten, bingoballen en enkele bingoprijzen.

Direct Klooster Dames huren? Klik hier voor boekingen van Klooster Dames

Klooster Dames boeken

€699,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Klooster Dames

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Animatie-actvanaf 1 uurn.v.t.2 personenKomisch / Theater€699,-

Vergelijkbare artiesten

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand