Ans & Arie Lubberink boeken

Vanaf prijs voor 1 act in 1 uur / exclusief reiskosten
€699,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €699,-
 • Duur
  vanaf 1 uur
 • Geluid
  n.v.t.
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Animatie-act
 • Genre
  Komisch / Theater

Wil jij Ans & Arie Lubberink boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Ans & Arie Lubberink. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

U kent ze wel.. je komt ze tegen in de supermarkt, de wachtkamer van de huisartsenpost, in een restaurant en natuurlijk op vakantie… zo’n ruziënd stel, welke het al jaren met elkaar uithoudt.

Biografie Ans & Arie Lubberink

Ans en Arie Lubberink zijn samen zo’n stel. Je zou ze liever niet willen uitnodigen.. maar u zult begrijpen dat door hun aanwezigheid het onmogelijk is dat uw gasten ruzie zullen maken… want.. je zou toch niet vergeleken willen worden met de Lubberinkjes?

Boekingen van Ans & Arie Lubberink

Harde woorden, uithalende gillen.. maar altijd zonder schuttingtaal.. ja als je ruziet.. doe t dan netjes! Deze typetjes zijn inzetbaar tussen uw gasten of al ruziënd bij de deur. Ideaal voor beurspresentaties en als rustbewaarders op uw feest.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Ans & Arie Lubberink kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Ans & Arie Lubberink wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Ans & Arie Lubberink wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Ans & Arie Lubberink online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Ans & Arie Lubberink kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Ans & Arie Lubberink boeken

Ben jij benieuwd hoe je Ans & Arie Lubberink kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Ans & Arie Lubberink boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Ans & Arie Lubberink

Ans & Arie Lubberink inhuren

€699,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Ans & Arie Lubberink

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Animatie-actvanaf 1 uurn.v.t.2 personenKomisch / Theater€699,-

Vergelijkbare artiesten

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand