Dave Dekker boeken - Bekendeartiestboeken.nl

Dave Dekker boeken

  • Tape-act
  • Duur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: inclusief tot 400 personen
  • Bezetting: 1 persoon
  • Genre: Nederlandstalig

In 2007 deed Dave Dekker auditie voor de musical Ciske de Rat. Hij was daarna van 26 mei tot 8 oktober 2007 te zien in Krijg toch allemaal de kolere. In deze serie werden de audities gevolgd voor de rol van Ciske de Rat in de gelijknamige musical. In totaal stond hij 42 keer op het podium als Ciske de Rat. 

Dave Dekker boeken

In januari 2008 vroeg Danny de Munk in Carré aan Dave Dekker of deze met hem een duet wilde opnemen. Dat werd Laat ons niet alleen. In 2012 deed Dave mee aan de 1ste Voice Kids en werd hij uiteindelijk 2de. Mede hierdoor kreeg hij een platencontract en kwam er na zijn singles: " Wat een Rotdag gehad en Twee lege handen" het album: "Dit ben ik" uit. In 2013 kwam de single "Wat 'n Droom" uit. Hij kreeg in 2013 bij de Buma Awards een nominatie van "aanstormend talent". Hij was dat jaar ook te gast bij Amsterdam Live "De Parade".

Boekingen van Dave Dekker

Hij was vanaf 23 januari 2017 drie dagen per week zichtbaar in zijn docusoap Dave Dekker Dendert Door. In het theaterseizoen 2017/2018 speelt Dekker de rol van Bobby in Tina De Musical. Dekker was ook te zien in de jeugdserie Bij Ron in het Kasteel. In 2018 nam hij deel aan het programma Topper Gezocht!; hij viel af in de halve finale.

Direct Dave Dekker huren? Klik hier voor boekingen van Dave Dekker


Toon meer