Dave Dekker boeken

* Tape-act * Duur: 1 x 30 minuten * Geluid: inclusief tot 400 personen * Bezetting: 1 persoon * Genre: Nederlandstalig

€1.175,-

Deel deze artiest:

Share on email
Share on facebook
Share on whatsapp

Dave is een sympathieke en gezellige zanger/entertainer met een heerlijk stemgeluid. Hij werkt keihard en neemt altijd de tijd voor een selfie of een praatje met zijn fans. Dave bevindt zich tijdens zijn optreden ook vaak tussen(!) het publiek, interactief, gezellig en dichtbij.

Dave Dekker boeken

Dave voelt zich thuis op elk podium. Na 13 jaar kent Dave dan ook het klappen van de zweep. Het massale geklap van zijn enthousiaste publiek…dat went gelukkig nooit. Na ‘Echte Vriendschap’ en ‘Mooier Dan Mooi’ is het in oktober tijd voor zijn nieuwe single, waarvan we de naam nog niet verklappen. Het topteam van Tjeerd van Zanen en Robert D. Fisher legt momenteel de laatste hand hieraan. Het is in ieder geval weer Nederlandse volksmuziek met een poprandje. Dave is 100% NL!

Boekingen van Dave Dekker

Dave wil optreden en laten zien en horen wat hij waard is. Daarom is ook de prijs vriendelijk en betaalbaar gehouden voor elk segment, dus ook de kleine horeca. Ingewikkelde riders, daar doet Dave niet aan: 2 parkeerplekken, een kleedkamer en water, thee of fris is alles waar Dave (en zijn vaste geluidman) om vragen.

Direct Dave Dekker boeren ? Klik hier voor boekingen van Dave Dekker

Video afspelen

Dave Dekker boeken

€1.175,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€1.095,-
€695,-
€1.275,-