Lytse Hille boeken

Populaire zanger uit het Noorden
€1.295,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1295,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 350 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlandstalig

Wil jij Lytse Hille boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Lytse Hille. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Nederland heeft op dit moment meer zangers dan microfoons. Een ieder heeft zijn of haar eigen niveau……..maar, waar zijn die echte artiesten die het publiek vanaf de eerste tot de laatste seconde meenemen in één groot muziekfeest ? Entertainen, de mens bij een traan de lach geven – de blijheid en vrolijkheid – dat is een vak dat niet te leren is maar het moet in je bloed zitten: Lytse Hille heeft het!

Biografie Lytse Hille

Al jarenlang omarmt het Noorden van het land deze rasartiest. Er is geen zaal – feesttent – plein of evenement op te noemen, waar hij niet heeft gestaan. Zoals Jannes zijn succesvolle carrière startte in Drenthe, zo begon de carrière van deze kleine grote man in Friesland.

Behoorlijke bekendheid

Lytse Hille verwierf door zijn singles reeds een behoorlijke bekendheid. “Tsjakiediekie Boem Boem”, “ Ik kwam je tegen”, ”Jij krijgt die lach niet van mij gezicht’ niet te vergeten “24 billen” en “Ik lach me de ballen uit mijn broek” liedjes met een knipoog die waanzinnig scoorden.

Boekingen van Lytse Hille

Maar naast zijn geweldige feest repertoire weet Lytse Hille zijn publiek en Fans ook te raken met een aantal prachtige liedjes die uit zijn leven zijn gegrepen “Zolang er een droom bestaat”, “Die Engel” maar ook zijn laatste single “Als jij bij mij geen liefde vindt” doen het waanzinnig goed bij het publiek zijn fans en natuurlijk bij de Piraten.

Klappen van de zweep

Hij kent het klappen van de zweep en weet wat de mensen verwachten en verlangen als zij een artiest boeken………Feest van begin tot het eind. Lytse Hille is de meest besproken artiest van dit moment, zowel in de kleedkamers van de artiesten onderling, als bij Horeca Nederland en de radiostations.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Lytse Hille kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Lytse Hille wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Lytse Hille wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Lytse Hille online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Lytse Hille kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Lytse Hille boeken

Ben jij benieuwd hoe je Lytse Hille kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Lytse Hille boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Lytse Hille

Lytse Hille inhuren

€1.295,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Lytse Hille

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minuteninclusief tot 350 personen1 persoonNederlandstalig€1295,-

Vergelijkbare artiesten

€1.095,-
€1.195,-
€995,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand