Marcel de Vries boeken

Bekend van Sterren NL Radio
€1.295,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1295,-
 • Duur
  1 x 90 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Bekende Radio DJ
 • Genre
  Nederlandstalig

Wil jij Marcel de Vries boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Marcel de Vries. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Biografie Marcel de Vries

Marcel de Vries (21 augustus 1981) geboren in Leeuwarden en getogen op het Friese platteland van Oudwoude. Daar komt hij al snel in aanraking met het medium radio. Vanaf zijn MAVO tijd is hij dan ook vaak te vinden bij lokale radio piraten. Van een paar uurtjes per week tot het hele weekend in de ether.

Winnaar Radio Ring 2019

In 2005 sloot Marcel aan bij het commerciële radiostation Nationaal FM. Vanuit daar ging hij fulltime werken bij RADIONL en Waterstad FM in Sneek. In november 2007 werd hij gevraagd voor de ochtendshow. Niet geheel zonder succes want in 2009 wist hij de Gouden RadioRing te winnen.

Boekingen van Marcel de Vries

In 2022 wordt Marcel benaderd door AVROTROS om een overstap te maken naar NPO Sterren NL. Sinds januari 2023 presenteert hij daar de ochtendshow ‘Marcel in de Morgen!’.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Marcel de Vries kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Marcel de Vries wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Marcel de Vries wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Marcel de Vries online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Marcel de Vries kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Marcel de Vries boeken

Ben jij benieuwd hoe je Marcel de Vries kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Marcel de Vries boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Marcel de Vries

Marcel de Vries inhuren

€1.295,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Marcel de Vries

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Bekende Radio DJ1 x 90 minutenexclusief geluid en techniek1 persoonNederlandstalig€1295,-

Vergelijkbare artiesten

€1.200,-
€1.495,-
€1.395,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand