Menno De Boer boeken

Bekend van o.a. Radio 538/Slam/3FM
€1.250,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1250,-
 • Duur
  1 x 90 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Populaire Radio DJ
 • Genre
  Dance / Top 40

Wil jij Menno De Boer boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Menno De Boer. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Menno de Boer bruist al jaren van passie in radio én als DJ. Bekend van 538, SLAM! en sinds kort als zendermanager 3FM zet hij zijn passie in om iedere feesttent, zaal of club tot het hoogtepunt te draaien.

Biografie Menno De Boer

Van apres-ski tenten in Oostenrijk, enorme poolpartys in Albufeira of Bulgarije, clubs in Mexico of juist dat ene dorpscafé in Terneuzen: Menno heeft een enorme ervaring.

Bekende Radio DJ boeken

Hij zorgt voor een set die werkt, helemaal aangepast aan het publiek. Gemixed en/of gepresenteerd, precies wat je avond nodig heeft. Elke partij wordt bij Menno altijd een feest!

Boekingen van Menno de Boer

Zijn technische skills en presentatie-ervaring maken hem multi-inzetbaar. Of het nou als interviewer of presentator is tijdens een corporate event is of de gezelligste feesttent met publiek van 8 tot 80: Menno weet wat er scoort, maakt contact en zet je publiek centraal.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Menno De Boer kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Menno De Boer wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Menno De Boer wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Menno De Boer online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Menno De Boer kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Menno De Boer boeken

Ben jij benieuwd hoe je Menno De Boer kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Menno De Boer boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Menno De Boer

Menno De Boer inhuren

€1.250,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Menno De Boer

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Populaire Radio DJ1 x 90 minutenexclusief geluid en techniek1 persoonDance / Top 40€1250,-

Vergelijkbare artiesten

€995,-
€1.250,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand